Hazai siker a harmadik fordulóban

spigott - 2023. június 7. 18:10

A DPASE-Sárkeresztes együttese nyerte a AA Mozgásstúdió Női Foci Kupa 2023 harmadik fordulójának küzdelmeit a DLSZ Arénában.

A DLSZ Arénában rendezék meg az AA Mozgásstúdió Női Foci Kupa 2023 küzdelmeit június 3-án, szombaton.  A Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság harmadik fordulójának csatározásaink ezúttal öt együttes mérte össze egymással erejét délelőtt kilenc órától, körmérkőzéses rendszerben, vagyis minden résztvevő együttesre négy-négy találkozó várt a délután kettő óráig tartó viadalon. A nagy esélyes DPASE-Sárkeresztes igazolta a papírformát, s minden meccsét megnyerve, 23-4-es gólkülönbséggel nyerte meg a tornát, megelőzve a legutóbbi forduló győztesét, a Kecskeméti LC-t, míg a harmadik helyet ezúttal az Enying csapata szerezte meg.

Először vett részt a megméretésen a Kriston SE csapata, mely Martonvásárról érkezett, s a serdülő és ifjúsági korú játékosokból álló alakulat üde színfoltja volt a tornának. Vezetőjük, a többszörös magyar bajnok és kupagyőztes egykori válogatott játékos, Kriston Attila az eredményhirdetésen elmondta, örültek annak, hogy itt lehettek, s bár most még csak tanulni jöttek, de a jövőbe tekintve ígérik, hogy hagynak majd nyomot a női labdarúgásban. A torna szervezői a hatalmas lelkesedést különdíjjal jutalmazták csakúgy, mint tündéri 12 éves kapusukat, Bajnok Bettinát, aki stílusosan egy angyalszárnyat vehetett át a Carissa SE elnökétől Tóth Imrétől.

Főoldali és belső kép forrása: DLSZ/Ihász Martin

Neszvecskó Zorica, az AA Mozgásstúdió Nyári Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna főszervezője: – Ragyogó napsütés, kiváló csapatok, bombagólok, remek hangulat, csodás díjak, mi kell még. Ismét nagy szeretettel vártuk az AA Mozgásstúdió Női Foci Kupára jelentkező csapatokat a DLSZ Arénába, ahol minden adott volt a torna tökéletes lebonyolításához, hisz a jó időt megrendeltük, Szűcsné Nagy Zsuzsa bőséges büfékínálattal készült, a jó hangulatot minden résztvevő hozta magával, az izgalmakkal teli mérkőzésekről pedig a ️csapatok gondoskodtak. Úgy gondolom, hogy egy nagyszerű napot és egyben egy remek tornát tudhatunk magunk mögött, melyen számtalan szenzációs megmozdulásnak, valamint bombagólnak lehettünk szemtanúi. Még egyszer szeretnék gratulálni minden ️csapatnak és a különdíjasoknak is egyaránt.

A torna végeredménye és különdíjasai: 1. DPASE-Sárkeresztes, 2. Kecskeméti LC, 3. Enying SE, 4. Baracs SE, 5. Kriston SE

Legjobb játékos: Ésik Anikó (Kecskeméti SE)
Legjobb kapus: Halász Zsanett (Enying SE)
Gólkirálynő: Szabó Anita (DPASE-Sárkeresztes)
DLSZ+ díj: Kriston SE
Miklós István díj: Szabó Anita (DPASE-Sárkeresztes)
Carissa SE díj: Bajnok Bettina (Kriston SE)

Részletes eredménysor a DLSZ honlapján

A rovat további hírei: Sport

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.