Újabb nehéz feladat vár a röplabdázókra

spigott - 2024. január 11. 12:30

A tabellán második DEAC elleni hazai összecsapással folytatja az Extraliga küzdelmeit a DKSE röplabda csapata pénteken este fél nyolctól.

Kép: DO-archív

Kiválóan játszva nyert szettet a DKSE röplabda csapata a MÁV Előre ellen az Extraliga legutóbbi fordulójában, s bár ez sem volt elég ahhoz, hogy pontot csenjen a mezőny egyedüli veretlen gárdájától, nem lehetett elégedetlen játékosai teljesítményével Tomanóczy Tibor vezetőedző. A dunaújvárosi fiatalok ugyanis fegyelmezetten, bátran, nagy kedvvel röplabdáztak, mezőnymunkában és sáncban is jól teljesítettek, ráadásul képesek voltak kihasználni ellenfelük hibáit is, így a vereség ellenére is sokat profitáltak a vasárnapi összecsapásból.

Tomanóczy Tibor együttese azonban a hét elejétől már az előtte álló újabb feladata készül, mely hasonlóan nehéznek ígérkezik, ugyanis pénteken este fél nyolctól a DEAC gárdája látogat a Dunaújvárosi Sportcsarnokba. A debreceniek a mezőny egyik legjobb csapatát alkotják idén, s ezt eredményeik is alátámasztják, mivel eddig lejátszott tizenegy összecsapásukból kilencet megnyertek, s csak két alkalommal szenvedtek vereséget, így az éllovas Kaposvár mögött a második helyen állnak a tabellán.

A pénteki mérkőzés egyértelmű esélyesének a vendégek számítanak, de ez nem jelenti azt, hogy együttesünk eleve feltett kezekkel lépne pályára, s mint azt Tomanóczy Tibor elmondta, bízik abban, hogy ott tudják folytatni, ahol a székesfehérváriak ellen abbahagyták, s képesek lesznek ezúttal is egy jó meccset játszani vetélytársukkal.

A rovat további hírei: Sport

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.