A címvédő nyert a rangadón

spigott - 2024. május 24. 12:30

Szoros csatában elért 3-2-es győzelemmel őrizte meg első helyét az ST Solar osztály tabelláján a címvédő Karmacsi Autó FC együttese.

Kép forrása: DLSZ-archív (Ihász Martin felvétele)

Újabb fordulót, immáron a hetediket rendezték meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság élvonalában, az ST Solar osztályban csütörtökön este.

A DLSZ Arénában lejátszott találkozókon először az éllovas Karmacsi, valamint a második Hangover együttesei mérték össze egymással erejüket, s ahogy várható volt, igen komoly csatát vívtak a felek a bajnoki pontokét. A meccset a címvédő kezdte jobban, s az első felvonás derekán egy perc alatt két gólt szerezve lépett meg ellenfelétől, mely a szünetig megfelezte hátrányát. A fordulás után újra kettővel ment a Karmacsi, s bár erre is volt válasza a trónkövetelőnek, a találkozót végül 3-2-re nyerték Vincze Dezsőék, akik négypontosra növelték fórjukat a bajnoki táblázaton.

A negyedik helyezett Kemi-Ker Kft., valamint az ötödik APR-Tech FC összecsapásán előbbiek szereztek vezetést az első felvonás derekán, de a sereghajtó nemcsak egyenlített, hanem Rabijász második góljával még a szünet előtt fordított. A második felvonásban viszont nagyot ment a Kemi-Ker, mely sorozatban négy gólt szerzett válasz nélkül, s végül 5-2-es sikerrel erősítette meg negyedik helyét a mezőnyben.

Eredmények
Karmacsi Autó FC – Hangover 3-2 (2-1)
Kemi-Ker Kft. – APR-Tech FC 5-2 (1-2)

Az ST Solar osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 18 pont, 2. Hangover 14 pont, 3. Jóbarátok Ködi Generál 13 pont, 4. Kemi-Ker Kft. 9 pont, 5. APR-Tech FC 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Tánc vb: remek dunaújvárosi eredmények

Tánc vb: remek dunaújvárosi eredmények

2024. jún. 25.

Kiváló eredményekkel zárták a fővárosban megrendezett tánc világbajnokságot a Szent Pantaleimon és a Violin iskola növendékei.

U20-as vb: továbbra is hibátlanul

U20-as vb: továbbra is hibátlanul

2024. jún. 24.

A veretlenül megvívott csoportkör után a középdöntőt is biztos győzelemmel kezdte a két DKKA-játékossal felálló U20-as női kézilabda válogatott a szkopjei világbajnokságon.

Tizenhatan folytatják a felkészülést

Tizenhatan folytatják a felkészülést

2024. jún. 24.

Három DFVE játékos maradt a magyar női vízilabda válogatott tizenhatosra szűkített olimpiai felkészülési keretében.

DSTV: sokan voltak

DSTV: sokan voltak

2024. jún. 23.

Rengeteg nevezővel s közülük is nagyon sok DKSE versenyzővel rendezték meg az Intercisa Kupát a Fabó Éva Sportuszodában a közelmúltban. A helyi versenyzők pedig nagyon sok szép eredményeket értek el – mondhatjuk azt is, hogy éremeső volt a hétvégén. Hangkép.

Könnyed siker Kanada ellen

Könnyed siker Kanada ellen

2024. jún. 23.

A harmadik negyedben nyújtott remek játékának is köszönhetően aratott hétgólos győzelmet a Kanada elleni felkészülési meccsen a három DFVE-játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Gyász: elhunyt Kovács Péter

Gyász: elhunyt Kovács Péter

2024. jún. 22.

Életének 64. esztendejében elhunyt a Dunaújvárosi Kohász SE olimpiai bronzérmes egykori tornásza, fájó szívvel búcsúzunk a Kovács-szaltó névadójától.

Kialakult az elődöntő mezőnye

Kialakult az elődöntő mezőnye

2024. jún. 22.

Egy szoros és egy sima meccsel folytatódott a városi kispályás labdarúgók Dunaújváros Kupájának küzdelemsorozata a DLSZ Arénában.