A címvédő nyert a rangadón

spigott - 2024. május 24. 12:30

Szoros csatában elért 3-2-es győzelemmel őrizte meg első helyét az ST Solar osztály tabelláján a címvédő Karmacsi Autó FC együttese.

Kép forrása: DLSZ-archív (Ihász Martin felvétele)

Újabb fordulót, immáron a hetediket rendezték meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság élvonalában, az ST Solar osztályban csütörtökön este.

A DLSZ Arénában lejátszott találkozókon először az éllovas Karmacsi, valamint a második Hangover együttesei mérték össze egymással erejüket, s ahogy várható volt, igen komoly csatát vívtak a felek a bajnoki pontokét. A meccset a címvédő kezdte jobban, s az első felvonás derekán egy perc alatt két gólt szerezve lépett meg ellenfelétől, mely a szünetig megfelezte hátrányát. A fordulás után újra kettővel ment a Karmacsi, s bár erre is volt válasza a trónkövetelőnek, a találkozót végül 3-2-re nyerték Vincze Dezsőék, akik négypontosra növelték fórjukat a bajnoki táblázaton.

A negyedik helyezett Kemi-Ker Kft., valamint az ötödik APR-Tech FC összecsapásán előbbiek szereztek vezetést az első felvonás derekán, de a sereghajtó nemcsak egyenlített, hanem Rabijász második góljával még a szünet előtt fordított. A második felvonásban viszont nagyot ment a Kemi-Ker, mely sorozatban négy gólt szerzett válasz nélkül, s végül 5-2-es sikerrel erősítette meg negyedik helyét a mezőnyben.

Eredmények
Karmacsi Autó FC – Hangover 3-2 (2-1)
Kemi-Ker Kft. – APR-Tech FC 5-2 (1-2)

Az ST Solar osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 18 pont, 2. Hangover 14 pont, 3. Jóbarátok Ködi Generál 13 pont, 4. Kemi-Ker Kft. 9 pont, 5. APR-Tech FC 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hajdu Jonatánék negyedik helye az Eb-n

Hajdu Jonatánék negyedik helye az Eb-n

2024. jún. 16.

Óriási csatában ért el negyedik helyezést a szegedi Európa-bajnokságon Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres versenyszámában.

Bukarestben talál gazdára a magyar női tornászok utolsó kvótája

Bukarestben talál gazdára a magyar női tornászok utolsó kvótája

2024. jún. 16.

A június utolsó hétvégéjén Bukarestben sorra kerülő nemzetközi felkészülési versenyen dől el, hogy Kovács Zsófia vagy Székely Zója kapja-e a magyar női tornászválogatott utolsó olimpiai kvótáját.

DSTV: Kis Nikolett Los Angelesben is remekelt

DSTV: Kis Nikolett Los Angelesben is remekelt

2024. jún. 15.

Néhány nappal ezelőtt örömteli hírek érkeztek, városunk sportkedvelő közönsége legnagyobb örömére. Kis Nikolett, a dunaújvárosi Fox SE versenyzője egy éven naptári éven belül tudta megnyerni a Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség négy legrangosabb versenyét. Hangkép.

Újra bajnok a Karmacsi

Újra bajnok a Karmacsi

2024. jún. 15.

Huszonötödik alkalommal örülhetett aranyéremnek a városi kispályás labdarúgó bajnokság első osztályában a Karmacsi Autó gárdája.

DSTV: döntővel zárták a szezont

DSTV: döntővel zárták a szezont

2024. jún. 14.

Örömteli hírek érkeztek a röplabdázóktól. Szegeden rendezték meg a röplabdázók U13-as bajnokságának hatos döntőjét a mögöttünk hagyott hétvégén, s a megméretésen a DSE Röplabda Akadémia csapata is részt vett, miután a bajnokság alapszakaszát a negyedik, míg a középszakaszát az ötödik helyen fejezte be – végül ötödikek lettek a döntőben is. Hangkép.

Új verseny, új bizonyítási lehetőség

Új verseny, új bizonyítási lehetőség

2024. jún. 14.

Összességében elégedetten tekintett vissza az Európa-bajnokság csütörtöki napjára a DKSE kajak-kenusainak kiválósága, Hajdu Jonatán.

DLSZ Tiszteletdíj: idén is várják a jelöléseket

DLSZ Tiszteletdíj: idén is várják a jelöléseket

2024. jún. 14.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) idén is június 30-áig várja a DLSZ Tiszteletdíjának jelöltjeit.