Idén is visszatér Dunaújvárosba a Donnert Nagycirkusz

Terdik Péter - 2024. június 18. 11:00

Látványos és szórakoztató műsort indított útjára idén is a Donnert Nagycirkusz csapata. Az országjáró előadássorozat állomása lesz Dunaújváros, csütörtöktől tíz napon keresztül jeles művészek szórakoztatják majd a közönséget. 

Aki látta tavaly a Donnert Család cirkuszi produkcióját biztosan máig sem felejtette el. A cirkusz nemsokára visszatér, és hasonló sikerben reménykednek a Dunaújvárosba látogató művészek. 

Színvonal és minőség 

A fenti két jelzővel csábítja a közönséget a Donnert Nagycirkusz csapata a közösségi felületein. Jó, persze azt is írják, hogy családias a hangulat és szórakoztató a műsor, de ezzel talán tisztában vannak azok, akik már látták a produkciójukat. Nincsenek is kevesen ezen szerencsések, hiszen az idei országjárás már több településen is megfordult korábban. Júniusban 20-tól azonban Dunaújvárosban lesz tíz napig a csapat, s mutatjuk is hogy mikor lesznek a bemutatók a Cirkusz téren: 
06.20. / 06.27. Csütörtökök: 19:00
06.21. / 06.28. Péntekek: 19:00
06.22. / 06.29. Szombatok: 16:00, 19:00
06.23. Vasárnap: 16:00, 19:00
06.30. Vasárnap: 11:00 

Amire számíthatunk 

A Donnert Nagycirkusz nem árul zsákbamacskát, az újdonságok mellett a közkedvelt programelemeket is felsorakoztatja a bemutató. A négylábúak több számban is szerepet kapnak – a kutyák különböző trükköket és ügyességi feladatokat mutatnak be, míg a lovak a lovasakrobatika során kapnak központi szerepet. A nevetésről a portugál bohóc, Steven Munoz gondoskodik majd, míg a drótkötélen Miss Daniella tánca kápráztatja el a közönséget. Ígérik azt is, hogy mindenkit lenyűgöz majd az olaszországi Miss Julia az ara-papagályaival, de fellép majd Donnert Alfons is a Diabolo számával, amely nemzetközi különdíjban részesült a 15. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

S ez még persze nem minden – de aki szereti a műfajt, annak nem is kell ecsetelgetni az "apró" részleteket. 
A Donnert Nagycirkusz tehát ismét Dunaújvárosba látogat, s a plakátjaikkal már a település több pontján is találkozhatunk. Érdemes is figyelni ezeket a tájékoztatókat a jegyek és kedvezmények miatt, illetve aki ellátogat a Donnert Nagycirkusz hivatalos és közösségi oldalára, csalogató fotógyűjteményeket is láthat a korábbi előadásokról.

Kell ennél több? Irány a cirkusz!

(Fotó: Donnert Nagycirkusz – facebook)

A rovat további hírei: Mozaik

Gázkazánok karbantartása, avagy a hosszú élet titka

Gázkazánok karbantartása, avagy a hosszú élet titka

2024. jún. 26.

Legyen szó családi házakról, lakásokról vagy irodákról, a fűtésről nagyon sok esetben gázkazán gondoskodik, amely hatékonyan és takarékosan képes ellátni a feladatát. Különösen igaz ez a modern készülékekre. (X)

Mindent a villanybojler vízkövesedéséről

Mindent a villanybojler vízkövesedéséről

2024. jún. 25.

A villanybojler fűtőszála több okból is vízkövesedhet, főként a víz keménységének következtében, mely területenként változik, viszont előbb vagy utóbb mindenhol tüneteket produkálhat. (X)

Semmi különleges, csak zseniális képek jelentek meg utcáinkon

Semmi különleges, csak zseniális képek jelentek meg utcáinkon

2024. jún. 25.

A város több pontján is találkozhatunk villamos trafóházakkal, amik nem szépek, sőt inkább kissé csúnyák. Voltak. Ezidáig. 

A rakomány rögzítése a biztonság egyik alappillére

A rakomány rögzítése a biztonság egyik alappillére

2024. jún. 25.

A rakomány rögzítésének célja, hogy stabilan tartsa a szállítás során a rakományt azért, hogy ne sérüljön meg, és ne is okozzon kárt másban. Ehhez különböző eszközöket és anyagokat használnak. (X)

DSTV: mozgalmas időszak

DSTV: mozgalmas időszak

2024. jún. 25.

Élményekkel kezdődött a nyár a BIROK Szabó Magda Tagintézményében, derül ki a DSTV összegzéséből. Izgalmas programok sora, köztük a közösségi összefogással megvalósult játszótér átadása színesítette a kínálatot. Hangkép.

Hőség és égiháborúk – egész héten

Hőség és égiháborúk – egész héten

2024. jún. 24.

Sok-sok napsütés, záporokkal, heves zivatarokkal tarkítva – nyárias, de meteorológiai szempontból igencsak mozgalmas időszakot ígér a DO szakértője. A legdurvább égiháború szerdán lehet – felhőszakadással, jégesővel.

Hideghívással az értékesítési célokért

Hideghívással az értékesítési célokért

2024. jún. 24.

Könnyebb olyan cégvezetőt találni, aki csalódott a hideghívásban, mint olyat, akit meggyőzött. Utóbbiak minden bizonnyal ki is aknázták a lehetőségeket, új piacokat nyitottak és bővítették ügyfélkörüket. Utánajártunk, miért lehetnek eltérőek a tapasztalatok. (X)