Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

spigott - 2024. szeptember 26. 15:00

A címvédő Karmacsi mellett már csak az SZP-Asztalos együttese hibátlan a városi kispályás labdarúgók ST Solar csoportjában.

Kép: DLSZ-archív (Ihász Martin felvétele)

Teljes fordulót rendeztek a városi kispályás labdarúgó bajnokság kiemelt alapszakaszának ST Solar csoportjában hétfőn és kedden, így összesen hat csapat léphetett pályára a DLSZ Arénában.
A hétfői játéknap első találkozóján az APR-Tech FC és a Labdaérzék is első bajnoki sikerére hajtott, s az összecsapás ennek megfelelő szoros küzdelmet hozott, melyen az APR-Tech a végül három találatig jut Rabijász Dávid vezérletével 4-3-as sikerrel szerezte meg első pontjait a bajnokságban.

A címvédő Karmacsi Autó FC esélyesként várta az utolsó előtti BKSZ-2316 elleni mérkőzést, s igazolta is a papírformát, ugyanis az első és a második felvonásban is három-három gólt szerezve aratott 6-1-es győzelmet, így hiába játszott egy, vagy két meccsel kevesebbet vetélytársainál, hat szerzett pontjával a harmadik helyen áll a mezőnyben.

A negyedik forduló zárómeccsén a két hibátlan csapat, az SZP-Asztalos és a Hangover mérte össze egymással erejét, s mivel az 1-1-es döntetlent hozó első játékrész után az "asztalosok" tudtak már csak kapuba találni, így 3-1-es sikerrel fosztották meg veretlenségétől a Hangover gárdáját, s idei harmadik sikerükkel be is fogták keddi ellenfelüket a bajnoki tabellán.

Eredmények, ST Solar csoport

APR-Tech FC – Labdaérzék 4-3 (3-2)
BKSZ-2316 – Karmacsi Autó FC 1-6 (1-3)
SZP-Asztalos – Hangover 3-1 (1-1)

Az ST Solar csoport állása a 4. forduló után: 1. Hangover 9 pont, 2. SZP-Asztalos 9 pont, 3. Karmacsi Autó FC 6 pont, 4. Gamma Metal Kft. 4 pont, 5. APR-Tech FC 3 pont, 6. BKSZ-2316 1 pont, 7. Labdaérzék 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Biztos sikernek örülhettek

Biztos sikernek örülhettek

2024. okt. 19.

Remek mentalitással, nagyon fegyelmezetten játszva aratott háromgólos győzelmet a Mad Dogs elleni hazai bajnokin a Dunaújváros Futsal együttese pénteken este.

A kétgólos előny sem volt elég az Acélbikáknak

A kétgólos előny sem volt elég az Acélbikáknak

2024. okt. 19.

Hiába a vezetés és az első játékrészben nyújtott jó játék, a második harmadtól jobban, fegyelmezettebben játszó Újpest is elvitte a három pontot a jégcsarnokból.

A továbbjutás kapujában a DFVE

A továbbjutás kapujában a DFVE

2024. okt. 19.

Fél lábbal már a legjobb négy között van a DFVE női vízilabda csapata a Magyar Kupában, miután a negyeddöntő első meccsén négy góllal nyert Szentesen.

DSTV: győztest hirdettek az ÚDL-ben

DSTV: győztest hirdettek az ÚDL-ben

2024. okt. 18.

Véget ért a Dunaújvárosi Darts Club saját szervezésű sorozatának az egyéni viadalsora. Az idei ÚDL egyéni nyertese Tömöri Tibor lett, míg a dobogó második fokára Kiss Péter, a harmadikra pedig Füzesi Zsolt állhatott fel. Hangkép.

Hazai meccs előtt az Acélbikák

Hazai meccs előtt az Acélbikák

2024. okt. 18.

Idén már másodszor lép pályára az Újpest ellen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában.

DSTV: sporttal ünnepelték a szép jubileumot

DSTV: sporttal ünnepelték a szép jubileumot

2024. okt. 17.

Az idei volt az 50. elkezdett tanév a DSZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium életében. A jeles jubileum alkalmából nagyon sok programmal készül az iskola – a sportos vonal nyitánya pedig a Rudas50 Kupa elnevezésű sportesemény volt. Hangkép.

Olimpiai bronzérmes kapust igazolt a DFVE

Olimpiai bronzérmes kapust igazolt a DFVE

2024. okt. 17.

Dunaújvárosban folytatja pályafutását az orosz női válogatott 31 esztendős kiváló hálóőre, Anna Karnaukh.