Kulcsszó: Babos Gyula

Meghalt Babos Gyula

Meghalt Babos Gyula

2018. április 13. (péntek)

Hatvannyolc éves korában elhunyt Babos Gyula Liszt Ferenc-díjas dzsesszzenész, zeneszerző, művésztanár - közölte az MTI-vel pénteken Gyimesi László, az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület elnöke, a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetének főtitkára.

Három gitárkirály a Művész Jazz Klub teraszán

Három gitárkirály a Művész Jazz Klub teraszán

2016. július 28. (csütörtök)

Három Liszt-díjas zenész koncertezik július 29-én 21 órakor a Művész Jazz Klub teraszán. Babos Gyula, László Attila és Tátrai Tibor most először lépnek fel együtt a dunaújvárosi jazzszeretők előtt. Csuhaj-Barna Tibor arról beszélt a DO-nak, mit is várhatunk az esttől.

Évzáró koncert a Művészben - DO-videó első rész

Évzáró koncert a Művészben - DO-videó első rész

2015. december 12. (szombat)

Telt házas koncertet adott tegnap a Bartók aulájában a Postmodern Society és a Tzumo Exclusive Babos Gyulával kiegészülve, a Művész Jazz Klub fennállásának egy éves évfordulója alkalmából. Íme egy kis hangulatjelentés a koncert első feléből.

Jubileumi jazz estre készül a Művész

Jubileumi jazz estre készül a Művész

2015. december 09. (szerda)

Babos Gyula legendás gitáros volt már tíz éve is. Folytonos zenei alkotóvágya adott számára lendületet eddigi munkássága során. A Művész Jazz Klubban pénteken tartandó jubileumi est fellépői közt találjuk, pedig ezen az estén kellene átvennie az év jazz lemezéért járó Gramofon-díjat a Balance című albumáért.