betörés

Mesés elfogás

Mesés elfogás

2022. jún. 02.

Ugyan nem egy üvegcipellő, de a helyszínen hátrahagyott lábbelije buktatta le azt a 19 éves kulcsi férfit, aki egy dunaújvárosi áruházba tört be június első napján.

Így ne váljon a bűnözők áldozatává!

Így ne váljon a bűnözők áldozatává!

2020. aug. 13.

Két elterjedt bűncselekmény-típus, a lakásbetörések és a kerékpárlopások ellen is hasznos tippekkel szolgált a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. Az áldozattá válás esélyét csökkenthetik, ha megfogadják a tanácsokat.

Elfogták a betörőbandát – több bűncselekmény szárad a lelkükön

Elfogták a betörőbandát – több bűncselekmény szárad a lelkükön

2020. júl. 21.

Hónapokon keresztül több lakásba, garázsba is betörtek, az ott fellelt és mozdítható értékes tárgyakat magukhoz véve távoztak, parkoló járművek szélvédőit törték be, vagy éppen felfeszítették az autókat. A három dunaújvárosi férfit a nyomozók elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, a rendőrség tipptárral egészítette ki az összegzést.

Még aznap elkapták a tolvajt

Még aznap elkapták a tolvajt

2019. nov. 07.

Egy dunaújvárosi butikba tört be egy ismeretlen elkövető 2019. november 1-én hajnalban. A betörő az üzlet ajtaját befeszítve jutott be a helyiségbe, ahonnan ékszereket, ruházati kiegészítőket valamint a kasszából készpénzt tulajdonított el.

Hétvégi házakat tört fel

Hétvégi házakat tört fel

2019. okt. 02.

Az Adonyi Rendőrőrs munkatársai elfogták azt a férfit, aki 2019 tavasza óta több rácalmási hétvégi házba tört be, ahonnan elektromos termékeket, kerti szerszámgépeket, valamint egyéb, mozdítható tárgyakat vitt el.

Vitték a festményeket és a fűkaszát is

Vitték a festményeket és a fűkaszát is

2019. szep. 18.

Az adonyi rendőrök egy 25 éves perkátai férfit és annak 26 éves élettársát hallgatták ki gyanúsítottként.

Rendőrkézen az előszállási betörők

Rendőrkézen az előszállási betörők

2019. máj. 24.

A nyomozók egy 20 és egy 23 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Ne engedjenek be idegeneket!

Ne engedjenek be idegeneket!

2018. júl. 07.

Az év bármely időszakában előfordulhatnak trükkös lopások és csalások, ezért a Fejér megyei rendőrök a „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi program keretében rendszeresen, minden korosztály számára ebben a témában is tartanak bűnmegelőzési tájékoztatókat, előadásokat és szórólapok terjesztésével hívják fel az állampolgárok figyelmét arra, hogy mit tehetnek az áldozattá válás megelőzése érdekében.

Tolvajok előzetesben

Tolvajok előzetesben

2018. jún. 29.

Indítványozták annak a hat gyanúsítottnak letartóztatását, akik több százezer forintos értékben loptak el készpénzt és ékszereket több Dunaújváros környéki ingatlanból.

Előzetes vár az erőszakos betörőre

Előzetes vár az erőszakos betörőre

2018. jún. 14.

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt indítványozta annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki a nyomozás adatai szerint 2018. június 9-én, a délutáni órákban a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő társával azzal a céllal ment a sértett dunaújvárosi lakásához, hogy értékeit akár erőszak alkalmazása útján is megszerezze.

A kocsmából próbáltak lopni

A kocsmából próbáltak lopni

2018. ápr. 04.

Baracson, a Kossuth Lajos utcában lévő vendéglátó egységbe kértek rendőri segítséget tegnap hajnalban, mivel tetten értek egy nőt, aki társával az ajtót betörve szeszes italokat próbált meg ellopni. A helyszínre érkező járőrök a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra vitték a husznhat éves helyi lakost, majd nem sokkal később huszonöt éves társát is elfogták. A rendőrök mindkét elkövetőt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Trükkös betörők járják a várost?

Trükkös betörők járják a várost?

2018. jan. 24.

A közösségi médiában röppent fel az a hír, miszerint a város társasházait ismeretlenek járják és bekopognak a lakásokba, hogy így derítsék ki, hogy ki tartózkodik otthon és ki nem, melyik lakás üres.