Kulcsszó: csapadék

Szárazabb idő várható

Szárazabb idő várható

2019. február 04. (hétfő)

A héten szárazabb idő, a következő napokban kisebb lehűlés várható, néhol csak 2-3 fokig melegszik a levegő, de vasárnap ismét lehet 10 fokos meleg - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Az ónos esőtől a tíz fokos felmelegedésig

Az ónos esőtől a tíz fokos felmelegedésig

2019. január 28. (hétfő)

Többfelé ónos esővel kezdődik a hét: több megyére és a fővárosra másodfokú figyelmeztetést adtak ki hétfőre. A hét további részében is többször lehet csapadék, a hétvégén melegedés várható, akár 10 Celsius-fok körüli maximumokra is számítani lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Teljes téli palettáját felvonultatja az időjárás

Teljes téli palettáját felvonultatja az időjárás

2019. január 14. (hétfő)

A következő napokban tovább melegszik az idő, a hét közepén néhol 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. Emellett változékony idő várható, napsütés, de csapadék, eső és hó is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Enyhül az idő

Enyhül az idő

2019. január 11. (péntek)

Pénteken néhol még mínusz 15 foknál is hidegebb lehet, a hétvége további részében viszont melegszik az idő. Emellett napsütésre, de csapadékra - hóra, havas esőre, esőre - is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Esőből havazás, langyosból fagy

Esőből havazás, langyosból fagy

2017. december 09. (szombat)

Erős szélre, csapadékra: esőre és hóra is készülni kell a hétvégén. Kezdetben 10 fok körüli maximumok lesznek, a hét végére viszont lehűlés érkezik, s napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Csapadékosabb idő várható a jövő héten

Csapadékosabb idő várható a jövő héten

2017. február 05. (vasárnap)

A következő napokban többször várható csapadék, eső, gyenge ónos eső, gyenge havazás is. Emellett kisebb lehűlésre is lehet számítani, a leghidegebb órákban mínusz 10 Celsius-fok körül alakulhatnak a minimumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak országos, középtávú előrejelzéséből.

Langyos idő esővel, viharos széllel

Langyos idő esővel, viharos széllel

2016. március 06. (vasárnap)

A jövő héten is folytatódik a borús, többször csapadékos idő, a hét második felében erős, viharos szélre is készülni kell. A leghidegebb órákban fagypont körüli hőmérséklet is lehet, s helyenként nappal is csak 6 Celsius-fokig melegszik a levegő-

A megyében nem kell árvíztől tartani?

A megyében nem kell árvíztől tartani?

2016. március 03. (csütörtök)

A jelenlegi időjárási viszonyok és az előrejelzések alapján nem várható árvíz Fejér megyében - hangzott el a Fejér Megyei Védelmi Bizottság tavaszi rendes ülésén, ahol az egyik legfontosabb, legaktuálisabb témakört az ár- és belvízhelyzet elemzése, illetve a felkészüléssel kapcsolatos feladatok jelentették.

Havazással indul a tavasz?

Havazással indul a tavasz?

2016. február 28. (vasárnap)

A tél utolsó napján néhol akár 17 Celsius-fokig is melegszik a levegő, de országszerte csapadékosra fordul az idő. A meteorológia tavasz első napjaiban sok esőre, helyenként hóra, ezzel együtt némi lehűlésre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Enyhe, de esős, szeles időnk lesz hétvégén

Enyhe, de esős, szeles időnk lesz hétvégén

2016. február 12. (péntek)

A hétvégén is többfelé várható eső, emellett megélénkülhet, időnként meg is erősödhet a szél, de néhol így is 10 Celsius-fok felett alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Újra csúszik a löszfal Kulcson

Újra csúszik a löszfal Kulcson

2015. február 05. (csütörtök)

30 centimétert csúszott a partfal Kulcson az elmúlt 1 hétben. Az utóbbi napok csapadékos időjárása ugyanis jelentős problémákat okozott a löszös területeken.

Heti meteo: csapadékos télelő

Heti meteo: csapadékos télelő

2014. december 01. (hétfő)

Borús, ködös, csapadékos idő vár ránk az előttünk álló héten is, derül ki állandó meteorológiai szakértőnk előrejelzéséből. A Köpönyeg.hu tematikus portál prognózisa alapján csak csütörtökön javul valamelyest az időjárás, előtte és utána is több-kevesebb esőre számíthatunk.