Kulcsszó: drog

Városi drogdílerek őrizetben

Városi drogdílerek őrizetben

2018. február 11. (vasárnap)

A dunaújvárosi rendőrök egy asszonyt és két férfit hallgattak ki gyanúsítottként, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

Kiút az alvilágból

Kiút az alvilágból

2018. január 30. (kedd)

Dunaújváros Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata arra az elhatározásra jutott, hogy olyan programokat állít össze, ami rövid- és hosszútávon eredményekhez vezethet a közrend, a közbiztonság, a köztisztaság, a foglalkoztatás, az elvárható viselkedés, a helyes életszemlélet területén.

Pályázati pénz a drogprevencióra

Pályázati pénz a drogprevencióra

2018. január 24. (szerda)

A Dunaújvárosi Bűnmegelőzési és Kábítószerügyi Egyeztető Fórum közel kétmillió forintot nyert a a kábítószer-probléma kezelését helyi szinten segítő pályázaton.

Drogot árult a városban, most elkapták

Drogot árult a városban, most elkapták

2017. november 21. (kedd)

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt időszakban Dunaújvárosban árult kábítószert. A nyomozók a negyvenhat éves S. Csabát gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Egy kis maradék fűvel bukott le

Egy kis maradék fűvel bukott le

2017. augusztus 27. (vasárnap)

A rendőrök a Szent György út úton ellenőriztek tegnap este egy huszonhárom éves helyi férfit, akinek a ruházatából növényi törmeléket tartalmazó zacskó került elő.

Volt nála egy kis anyag

Volt nála egy kis anyag

2017. augusztus 01. (kedd)

A járőrök az Esze Tamás utcában igazoltattak tegnap este egy húsz éves helyi lakost, akinek ruházatából zöld színű növényi származék került elő. A rendőrök a férfit elfogták, további mintavételre előállították, a gyanús anyagot pedig lefoglalták. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Bűnmegelőzés és drogprevenció

Bűnmegelőzés és drogprevenció

2017. július 17. (hétfő)

Hosszabb előkészítői munka után létrehozták a Dunaújvárosi Bűnmegelőzési és Kábítószerügyi Egyeztető Fórumot, amely elnökének Orgovány Zoltán nyugalmazott rendőr alezredest bízta meg a közgyűlés.

Droggal bukott le

Droggal bukott le

2017. június 28. (szerda)

A rendőrök a Hajnal utcában ellenőriztek tegnap délelőtt egy férfit, akinek a ruházatából kábítószergyanús anyag került elő, ezért a járőrök további mintavételre előállították.

Drogost fogtak a rendőrök

Drogost fogtak a rendőrök

2017. június 12. (hétfő)

Tegnap hajnalban igazoltattak a rendőrök egy dunavecsei férfit a Majakovszkij úton, akinél kábítószergyanús anyagot találtak. A füvet lefoglalták, a férfit pedig bevitték további mintavételre.

Drogdílerek rendőrkézen

Drogdílerek rendőrkézen

2017. május 23. (kedd)

Speedet, ecstasyt és marihuánát foglaltak le a Fejér megyei rendőrök egy összehangolt akció során. Összesen négy embert fogtak el a két rajtaütésen, akik a gyanú szerint egy dílercsoportot alkottak.

Droghelyzet van

Droghelyzet van

2017. május 11. (csütörtök)

A Közbiztonsági rendezvénysorozat részeként dr. Zacher Gábor toxikológus tartott előadást ötszáznál is több fiatalnak a mozi nagytermében a drogokról és azok veszélyeiről.

Nem a drogokra, igen a sportra

Nem a drogokra, igen a sportra

2017. március 03. (péntek)

Nyolc középiskolai és hét rendvédelmi szerv csapata versenyzett egymással pénteken az egyetem sportcsarnokában, ahol a foci mellett előadásokkal is készültek a szervezők, A rendvédelmisek beszéltek a bűnmegelőzés fontosságáról, a drogok veszélyeiről, sőt egy fiktív bűnügyi tárgyalást is láthattak az érdeklődők.

Drog miatt keresték, sikerült elkapni

Drog miatt keresték, sikerült elkapni

2016. október 23. (vasárnap)

Kábítószerrel birtoklásának gyanúja miatt volt érvényben elfogatóparancs az ellen a férfi ellen, akit tegnap este kaptak el a rendőrök városunkban.

Droggal bukott le két fiatal a Béke téren

Droggal bukott le két fiatal a Béke téren

2016. június 14. (kedd)

Két fiatal őgyelgett a Béke téren,majd amikor megláttak egy közeledő rendőrautót elhajigálták a kezük ügyében lévő tárgyakat, melyekben, mint kiderült kábítószergyanús anyag lapult.

Drog az alsónadrágban

Drog az alsónadrágban

2016. május 26. (csütörtök)

Szerdára virradó éjjel a Rómain igazoltattak a rendőrök egy helyi lakost, akinek kábítószergyanús anyagot találtak a ruházatában. Eljárás indult ellene.