Kulcsszó: Duna-part

Építik a kilátót a felső Duna-parton

Építik a kilátót a felső Duna-parton

2018. december 20. (csütörtök)

Egy kilátót építenek a felső Duna-partra. Az önkormányzat saját forrásból valósítja meg ezt a beruházást. A kilátó Szloszjár György építész tervei alapján valósítják meg. Tavasszal elhelyezték az alaptestek és vasbeton acélgerenda betonacél armatúráját, majd az alaptesteket és a gerendát kibetonozták, a földvisszatöltés és a durva tereprendezés megtörtént.

Jövő tavaszra elkészülhet a kilátó

Jövő tavaszra elkészülhet a kilátó

2017. december 12. (kedd)

Egy nagyon látványos kilátót építenek a főtérről a Duna-partra vezető sétány végére, a mintegy 86 millió forintos beruházást az önkormányzat saját forrásból valósítja meg.

Holttestet találtak a Duna-parton

Holttestet találtak a Duna-parton

2017. szeptember 16. (szombat)

Kutyasétáltatás közben bukkantak holttestre ma reggel az Alsó Duna-parti öböl partján. A rendőrség szerint az idegenkezűség kizárható, a férfi természetes halált halt.

Kincs van a birtokunkban a Duna-parton

Kincs van a birtokunkban a Duna-parton

2016. március 23. (szerda)

Két kísérőrendezvényt tudhat magáénak a Kortárs Művészeti Intézetben egy hete nyílt Vas/mű című kiállítás, amely az 1974 és 2000 között működő acélszobrász alkotótelepi működést hivatott felvillantani.

Szakmai vetélkedő a Duna-parton

Szakmai vetélkedő a Duna-parton

2015. május 28. (csütörtök)

Szakmai versenyt szerveztek a tűzoltóknak a Közbiztonsági rendezvénysorozat részeként melyen a hivatásos és önkéntes tűzoltóságok hatfős csapatai vettek részt.

Takarítás a Duna-parton

Takarítás a Duna-parton

2015. április 12. (vasárnap)

Újabb hulladékgyűjtési akciót szerveztek városunkban, melynek keretében ezúttal a Duna-part egy részét tisztították meg a szeméttől az önkéntesek.

Dunai Gyöngysor

Dunai Gyöngysor

2015. március 02. (hétfő)

"Élhető Duna partok, Dunai Gyöngysor” - ez a neve annak a nemzetközi projektnek, amelynek műhelymegbeszélését városunkban rendezték meg. A program célja, hogy a Duna teljes partvidékét rendezettebbé és élhetőbbé tegyék, valamint a szabadidős és kulturális tereket tovább fejlesszék.