Kulcsszó: ittas vezetés

Ittas vezetés, bevont jogsi

Ittas vezetés, bevont jogsi

2018. július 30. (hétfő)

A Szórád Márton úton ellenőriztek a rendőrök tegnap hajnalban egy személygépjárművet és az azt vezető 29 éves helyi lakost. A sofőrnél a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították, jogosítványát pedig bevonták. Az eset miatt büntetőeljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

Ittas sofőr bukott le Kulcson

Ittas sofőr bukott le Kulcson

2018. július 23. (hétfő)

Kulcson, a Nyár utcában intézkedtek a járőrök tegnap egy Opel 59 éves kulcsi vezetőjével szemben. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Az esettel összefüggésben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Ittas vezetés, bevont jogsi

Ittas vezetés, bevont jogsi

2018. július 07. (szombat)

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget tegnap a 6205-ös számú útra, Iváncsa külterületére. Egy 32 éves siófoki lakos Iváncsa irányába ment autójával, amikor egy balra ívelő kanyarban elveszítette uralmát a kocsija felett, egy út menti fának ütközött és sérülést szenvedett. A gépjármű sofőrjénél a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott ezért a rendőrök a férfi vezetői engedélyét a helyszínen bevonták.

Újabb jogsi ugrott a pia miatt

Újabb jogsi ugrott a pia miatt

2018. június 20. (szerda)

A  körzeti megbízottak tegnap délután Mezőfalván, a Liget soron ellenőriztek egy Opel 43 éves helyi vezetőjét.  A férfivel szemben alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások további mintavételre előállították és vezetői engedélyét bevonták.

Ugrott a jogsi

Ugrott a jogsi

2018. június 04. (hétfő)

Iváncsa külterületén  intézkedtek a körzeti megbízottak tegnap egy Opel típusú személygépkocsi adonyi vezetőjével szemben. A sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért az egyenruhások további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig a helyszínen bevonták. Az eset miatt eljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

72 óra alatt 19 ittas sofőr

72 óra alatt 19 ittas sofőr

2018. május 22. (kedd)

A járőrök a pünkösdi hétvége ideje alatt összesen 19 esetben igazoltattak olyan sofőrt, akinél ittasság gyanúja merült fel. Az egyenruhások valamennyi sofőrt előállították mintavételre.

Újabb részeg sofőr akadt horogra

Újabb részeg sofőr akadt horogra

2018. május 14. (hétfő)

Nagyvenyim külterületén intézkedtek a rendőrök egy Opel 59 éves mezőfalvai vezetőjével szemben. A gépjármű sofőrjénél a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a férfit további mintavételre vitték a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd közigazgatási eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Lebukott a részeg sofőr

Lebukott a részeg sofőr

2018. április 29. (vasárnap)

A 6-os úton Ercsi térségében ellenőriztek a járőrök egy autót és harmincnégy éves dunaújvárosi sofőrjét. Az intézkedéskor a vezetőnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították. Az eset miatt büntetőeljárás indult a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.

Részegen a motoron

Részegen a motoron

2018. április 15. (vasárnap)

A körzeti megbízott Mezőfalván, a Kinizsi utcában igazoltatott tegnap egy segédmotoros kerékpárt vezető helyi lakost. Az intézkedéskor a 72 éves férfinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőr elfogta, további mintavételre előállította, a vezetői engedélyét pedig bevonta. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ittasan a volán mögött

Ittasan a volán mögött

2018. március 25. (vasárnap)

Sárosdon, a Rákóczi Ferenc utcában intézkedtek a járőrök egy Opel 35 éves seregélyesi vezetőjével szemben. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a sofőrt további mintavételre előállították. Az ügyben eljárás indult.

Ittas volt a 85 éves sofőr

Ittas volt a 85 éves sofőr

2018. március 17. (szombat)

A rendőrök tegnap Agárdon, a Strand utcában ellenőriztek egy autóst akivel szemben az intézkedés során alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a 85 éves gárdonyi lakost további mintavételre előállították és a vezetői engedélyét elvették. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Jogosítvány nélkül, részegen

Jogosítvány nélkül, részegen

2018. március 11. (vasárnap)

Pusztavámon, a Petőfi utcában anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök tegnap délután. A balesetet okozó sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, továbbá az alkoholszonda is pozitív értéket jelzett nála, ezért a járőrök elfogták, majd mintavételre a Móri Rendőrkapitányságra előállították. A 29 éves pusztavámi lakos ellen szabálysértési eljárás indult.

Részegen, ki visz majd haza?

Részegen, ki visz majd haza?

2018. március 08. (csütörtök)

A Széchenyi úton igazoltattak a járőrök tegnap egy autóst, akiről kiderült, hogy ittas állapotban ült a volán mögé. A gépjármű sofőrjénél a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Az ügyben eljárás indult.

Ittas vezetés, bevont jogsi

Ittas vezetés, bevont jogsi

2018. március 07. (szerda)

A körzeti megbízottak tegnap Előszállás belterületén ellenőriztek egy gépkocsit és az azt vezető 38 éves helyi lakost. Az autót vezető férfinél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ami miatt további mintavételre előállították. A járőrök eljárást indítottak és a férfi jogosítványát a helyszínen bevonták.

Be is vonták a jogsiját

Be is vonták a jogsiját

2018. február 26. (hétfő)

Rácalmáson intézkedtek a járőrök tegnap délután egy 71 éves dunaújvárosi sofőrrel szemben. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították, jogosítványát pedig a helyszínen bevonták.  Az eset miatt eljárás indult.