Kulcsszó: ligetzáró

Elkezdődött a Család Évada

Elkezdődött a Család Évada

2018. szeptember 02. (vasárnap)

Elbúcsúzott erre az évre a látogatóktól szombaton a Petőfi Művészeti Liget, de át is adta a helyét a Bartók új évadának, a Család Évadának. Az utóbbi évek egyik legizgalmasabbnak ígérkező évada ezzel elindult, szeptember 28-án pedig az első darab is műsorra kerül, amit további kilenc premier követ majd.

Zár a Liget, nyit az évad

Zár a Liget, nyit az évad

2018. augusztus 31. (péntek)

Véget ér a nyár és véget érnek a hangulatos zenés estek is a Petőfi Ligetben. Ezzel együtt viszont elindul a Bartók Kamaraszínház újabb évada, a Család Évada, méghozzá egy minden korosztálynak szóló darabbal.

Megkezdődött a Szolgálat Évada

Megkezdődött a Szolgálat Évada

2017. augusztus 28. (hétfő)

A vasárnapi Ligetzáró-Évadnyitó méltó volt a Petőfi Művészeti Liget idei programjához, hiszen remek kikapcsolódást nyújtott minden korosztálynak és kellemes időtöltést jelentett a nyár utolsó hétvégéjén.

Ligetzáró-Évadnyitó vasárnap a Petőfi ligetben

Ligetzáró-Évadnyitó vasárnap a Petőfi ligetben

2017. augusztus 27. (vasárnap)

Ahogy az lenni szokott, a nyári Petőfi Művészeti Liget programjának zárása egyben az új színházi évad kezdetét is jelenti a Bartók színház számára, minderre vasárnap kerül sor változatos programok kíséretében.

Elindult a Bizalom évada

Elindult a Bizalom évada

2016. augusztus 28. (vasárnap)

Szombat este hivatalosan is lezárult a Petőfi liget nyári programsorozata, ugyanakkor elindult a Bartók Kamaraszínház Bizalom évada, melyet Őze Áron igazgató nyitott meg a közönség előtt. A Ligetzáró-Évadnyitó Pikniken délután öt órától várták az érdeklődőket a liget közepén álló zenepavilon köré.