Kulcsszó: Nagyvenyim

Melléképület tetőszerkezete égett

Melléképület tetőszerkezete égett

2019. január 27. (vasárnap)

Teljes terjedelmében égett egy melléképület tetőszerkezete Nagyvenyimen, a Dózsa György utcában. A tűzesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral megfékezték a lángok továbbterjedését. Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik. A lakókat a mentők a helyszínen vizsgálják.

Részeg sofőr, bevont jogsi

Részeg sofőr, bevont jogsi

2018. december 22. (szombat)

Nagyvenyimen, az Üzletközben ellenőriztek a járőrök egy személygépjárművet és annak vezetőjét tegnap. Az intézkedéskor a 60 éves sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a budapesti férfit elfogták, további mintavételre előállították és a vezetői engedélyét bevonták. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságon.

Mérföldkő a térségi fejlesztésben

Mérföldkő a térségi fejlesztésben

2018. december 04. (kedd)

A 6219-es jelű Dunaújváros-Sárbogárd közötti összekötő út több mint 22 km-en újul meg. A mezőfalvi körforgóig húzódó első útszakasz rekonstrukciójával végeztek a szakemberek, melynek ünnepélyes átadására kedden került sor Nagyvenyimen.

Hétfőn kezdik a 6219-es út felújítását

Hétfőn kezdik a 6219-es út felújítását

2018. július 27. (péntek)

A 6219-es jelű Dunaújváros-Sárbogárd közötti összekötő út több mint 22 km-en újul meg. A munkálatokat a jövő hét elején a kivitelező el is kezdi és november 30-ig el is készül a mezőfalvi körforgóig tartó első ütem, melynek költsége közel egymilliárd forint lesz.

Lekapcsolták az ittas sofőrt

Lekapcsolták az ittas sofőrt

2018. július 01. (vasárnap)

Adonyban ellenőriztek a rendőrök tegnap egy gépkocsit és az azt vezető 39 éves érdi nőt. A sofőrnél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök elfogták, további mintavételre előállították, vezetői engedélyét bevonták. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

Újabb részeg sofőr akadt horogra

Újabb részeg sofőr akadt horogra

2018. május 14. (hétfő)

Nagyvenyim külterületén intézkedtek a rendőrök egy Opel 59 éves mezőfalvai vezetőjével szemben. A gépjármű sofőrjénél a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a férfit további mintavételre vitték a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd közigazgatási eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Hármas karambol Nagyvenyimen

Hármas karambol Nagyvenyimen

2018. május 06. (vasárnap)

Három gépkocsi ütközött össze Nagyvenyimben, a Fő utcában. A balesetben hárman könnyebben megsérültek, a mentők ápolták őket. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek miatt egy sávon halad a forgalom.

Nagyvenyimi útfelújítások 391 millióból

Nagyvenyimi útfelújítások 391 millióból

2018. március 28. (szerda)

Háromszázkilencvenegy millió forint kormányzati támogatást kapott Nagyvenyim önkormányzata a belterületi útfelújításra. Erről tartott sajtótájékoztatót dr. Galambos Dénes, térségünk országgyűlési képviselője és Kaiser Katalin, Nagyvenyim polgármestere.

Lebukott a kamu rendszámmal

Lebukott a kamu rendszámmal

2018. február 25. (vasárnap)

A járőrök tegnap Nagyvenyimen, az Árpád utcában ellenőriztek egy Opel típusú személygépjárművet és 37 éves sárbogárdi vezetőjét. Kiderült, hogy a sofőr egy másik autó rendszámát tette a kocsijára és így járt vele. Az egyenruhások a nőt kihallgatták, aki elismerte felelősségét.

Már az őszre befejeződhet a mezőfalvi út felújítása

Már az őszre befejeződhet a mezőfalvi út felújítása

2018. február 01. (csütörtök)

Több mint három milliárd forintból felújítják a Dunaújvárostól Cecéig tartó 6219-es számú utat. A térségünket, Nagyvenyimet és Mezőfalvát érintő szakasz munkálatairól sajtótájékoztatót tartott dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő, Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere, valamint Molnár István, a Magyar Közút NZrt. Fejér Megyei igazgatója.

Súlyos testi sértés miatt körözték

Súlyos testi sértés miatt körözték

2017. december 21. (csütörtök)

A járőrök tegnap délután Nagyvenyimen fogtak el egy érdi lakost, akiről megállapították, hogy a Bicskei Rendőrkapitányság súlyos testi sértés elkövetése miatt elrendelte a körözését.

Hetven év, hetven fa

Hetven év, hetven fa

2017. november 11. (szombat)

Az egész esztendő a születésnap jegyében telik Nagyvenyimen, hiszen idén ünnepelheti a település fennállásának hetvenedik évfordulóját. Ennek része most az az akció is, amelynek során hetven fát ültetnek el.

Mindenki mondja el a véleményét!

Mindenki mondja el a véleményét!

2017. november 04. (szombat)

Tizenhárom megyében még nem, vagy csak folyamatban van a nemzeti konzultációs kérdőívek kipostázása, de már 350 ezer ember küldte el véleményét a Soros-tervről.

Kulináris kavalkád Nagyvenyimen

Kulináris kavalkád Nagyvenyimen

2017. szeptember 24. (vasárnap)

Szüreti felvonulással egybekötött kulináris kavalkádot tartottak Nagyvenyimen szombaton.

Dr. Galambos Dénes Nagyvenyim díszpolgára lett

Dr. Galambos Dénes Nagyvenyim díszpolgára lett

2017. augusztus 06. (vasárnap)

Kétnapos falunapi rendezvénnyel ünnepelték Nagyvenyim 70. születésnapját. A jubileumi alkalom testületi ülésén átadták a település díszpolgári címeit, amelyet idén dr. Galambos Dénes, térségünk országgyűlési képviselője és Komjátiné Mádl Margit, a most nyugdíjba vonuló jegyző vehetett át.