Frontális karambol Mezőfalva és Nagyvenyim között

2020. május 26. (kedd) 19:19 - doszerk

A tűzoltóknak három embert kellett kiszabadítaniuk a kocsikból.

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a Mezőfalva és Nagyvenyim közötti út 7-es kilométerszelvényénél. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba borult. Dunaújvárosból és Sárbogárdról hivatásos, Mezőfalváról önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre a műszaki mentési munkálatokhoz. Az egységek három embert szabadítottak ki feszítővágóval a kocsikból. A balesethez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett, és információk szerint egy mentőhelikopter is a balesethez tart, derült ki a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményéből.

UPDATE - rendőrség is megerősítette a baleset hírét, a forgalmat Baracs felé terelik!

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 17 óra 55 perc körül a 6219-es számú út 7. kilométerszelvényében, ahol két személygépjármű ütközött össze frontálisa, adta hírül a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata.
A helyszíni szemle és műszaki mentés idején, a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a rendőrök. Kerülni a 6228-as számú úton Baracs érintésével lehet.

Kérik az arra közlekedőket, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

Amint új információkról értesülünk a baleset kapcsán, frissítjük a tartalmat!

A rovat további hírei: Sziréna

Elcsípték a garázdát, de tanúk jelentkezését várják!

Elcsípték a garázdát, de tanúk jelentkezését várják!

2020. július 08. (szerda)

Támadás, üldözés, elfogás, mindez fényes nappal a belvárosban – nem mindennapi eset után tanúk jelentkezését várja egy garázdaság miatt kezdett nyomozás során a dunaújvárosi rendőrség.

Tolvajt fogtak a Dózsa György úton

Tolvajt fogtak a Dózsa György úton

2020. július 08. (szerda)

Igazoltatáskor bukott meg egy lopás miatt körözött férfi a Dózsa György úton kedden délelőtt. A dunaújvárosi kapitányság kereste, értesült a DO.

Jogsi nélkül vezetett!

Jogsi nélkül vezetett!

2020. július 07. (kedd)

Hiába tiltották el a vezetéstől, ez sem riasztotta el a 26 éves dunaújvárosi férfit attól, hogy volán mögé üljön.

Kiskorúakat is prostítúcióra kényszerítettek Dunaújvárosban

Kiskorúakat is prostítúcióra kényszerítettek Dunaújvárosban

2020. július 06. (hétfő)

A Fejér Megyei Főügyészség minősített emberkereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a tizenhárom személyből álló bűnszervezettel szemben, amely magyar nőket kényszerített prostitúcióra, többek közt Dunaújvárosban is.

Rendőrség: ököllel ütött, gyorsan elfogták

Rendőrség: ököllel ütött, gyorsan elfogták

2020. július 06. (hétfő)

Súlyos testi sértés ügyében kezdett vizsgálatot a dunaújvárosi rendőrség egy 22 éves férfi ellen – aki korábban ököllel okozott sérülést egy rácalmási férfinak szombaton éjjel.  Nagyon gyorsan kézre került.

Szirénapróbák július 6-án

Szirénapróbák július 6-án

2020. július 05. (vasárnap)

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba július 6-án, hétfőn.

Közlekedés: súlyos baleset, teljes útzár a 6-os úton

Közlekedés: súlyos baleset, teljes útzár a 6-os úton

2020. július 04. (szombat)

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Baracs és Kisapostag között, teljes szélességében lezárták a rendőrök a 6-os számú főutat, értesült a DO. Három gépjármű ütközött, két személy sérült.