Kulcsszó: nyelvtanulás

Barátságos versengés angolul

Barátságos versengés angolul

2018. március 13. (kedd)

Sok éves hagyományát folytatta a Bánki iskola kedden délután, amikor újabb versenyre hívta a város és a környék iskoláinak angolosait.

Több németóra a Bánkiban?

Több németóra a Bánkiban?

2017. február 27. (hétfő)

A következő évben várhatóan magasabb heti óraszámban tanulhatnak a diákok német nyelvet a Bánki iskolában, a tervek szerint bővített nyelvi képzési szerkezetben, amihez a Dunaújváros környéki német nemzetiségi önkormányzatok is segítséget nyújtanának.

Nyelvvizsga érettségi előtt? Simán!

Nyelvvizsga érettségi előtt? Simán!

2016. március 13. (vasárnap)

Egyre több diák teszi le a nyelvvizsgát még az érettségi előtt. A nyelvvizsga plusz pontokat jelent a felvételinél az egyetemre, főiskolára, másrészt a megkérdezettek szerint vizsgarutint és önbizalmat is ad számukra.

Fontos a nyelvtudás

Fontos a nyelvtudás

2015. szeptember 17. (csütörtök)

A magyar munkaerőpiacon való elhelyezkedés egyik kiemelten fontos feltétele legalább egy idegen nyelv stabil tudása. Az iskolai általános nyelvórák mellett jó, ha otthon, önállóan is fejlesztjük nyelvismereteinket.

Főiskola: itt a diplomamentő!

Főiskola: itt a diplomamentő!

2014. augusztus 13. (szerda)

Már idén szeptemberben bekapcsolódhatnak a Dunaújvárosi Főiskolán az alapfokú nyelvvizsgával és sikeres abszolutóriummal igen, hallgatói jogviszonnyal viszont nem rendelkező ex-diákok a diplomamentő programba. Sikeres pályázat és infóözön itt – a DSTV hangképes összeállításából minden kiderül.