Kulcsszó: rendszám

Trükközött a rendszámmal

Trükközött a rendszámmal

2019. március 24. (vasárnap)

A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak egy helyi férfival szemben, aki másik autóhoz tartozó rendszámot helyezett fel gépkocsijára.

Nem stimmelt az alvázszám

Nem stimmelt az alvázszám

2018. december 31. (hétfő)

A rendőrök egy 56 éves sárkeresztesi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendszámmal trükközött

A rendszámmal trükközött

2018. december 07. (péntek)

A járőrök tegnap Előszálláson ellenőriztek egy gépjárművet és az azt vezető férfit. A rendőrök megállapították, hogy a járműre szerelt forgalmi rendszámot eredetileg egy Porsche gépkocsira adták ki, ezért a 19 éves helyi lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. Az eset miatt egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.  

A rendszámmal trükközött

A rendszámmal trükközött

2018. október 03. (szerda)

A járőrök tegnap késő este a 6-os számú főúton, Adony közelében ellenőriztek egy Volvo típusú személygépjárművet, valamint annak vezetőjét.

Fénymásolt rendszámmal közlekedett

Fénymásolt rendszámmal közlekedett

2018. szeptember 04. (kedd)

A rendőrök egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást egy 60 éves férfi ellen.

Újabb trükköző sofőr

Újabb trükköző sofőr

2018. augusztus 17. (péntek)

A Kandó Kálmán téren ellenőriztek egy Opel típusú személygépjárművet és 32 éves mezőfalvi vezetőjét. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy az általa vezetett személygépkocsira egy másik gépjárműre kiadott forgalmi rendszámot helyezett fel. 

A kocsi rendszámával trükközött

A kocsi rendszámával trükközött

2018. augusztus 14. (kedd)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett miatt folytatott büntetőeljárást Sz. Károly ellen.

Rendszámfelismerős autóvadászat

Rendszámfelismerős autóvadászat

2018. május 07. (hétfő)

Immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetősége a Pentelei Autóvadász Kupát. A közbiztonsági hónap részeként a helyi polgárőrökkel összefogva összesen hét csapat vett részt a megmérettetésen, melynek célja az volt, hogy a forgalomból kivont, nem rendeltetésszerűen használt járműveket kiszűrjék.

Hamis forgalmi, hamis rendszám

Hamis forgalmi, hamis rendszám

2018. április 03. (kedd)

A járőrök tegnap délután Gárdony belterületén ellenőriztek egy Fordot és az azt vezető 32 éves kalocsai lakost. Kiderült, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy az általa vezetett gépjármű forgalmiját meghamisították, illetve másik jármű rendszámát tették fel a kocsira. Az egyenruhások a férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Lebukott a kamu rendszámmal

Lebukott a kamu rendszámmal

2018. február 25. (vasárnap)

A járőrök tegnap Nagyvenyimen, az Árpád utcában ellenőriztek egy Opel típusú személygépjárművet és 37 éves sárbogárdi vezetőjét. Kiderült, hogy a sofőr egy másik autó rendszámát tette a kocsijára és így járt vele. Az egyenruhások a nőt kihallgatták, aki elismerte felelősségét.

Kamu rendszámmal izzított

Kamu rendszámmal izzított

2018. január 04. (csütörtök)

A járőrök tegnap délután Sárbogárdon igazoltattak egy negyvenhat éves helyi autóst. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi úgy közlekedett autójával, hogy azon a rendszám karakterei nem feleltek meg a hatóság által kiállított rendszám formai követelményeinek. Az egyenruhások a férfit a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. 

Hamis rendszámmal bukott le

Hamis rendszámmal bukott le

2017. január 25. (szerda)

Egy másik autó rendszámát kókányolta rá a kocsijára egy komárnói férfi, aki tegnap bukott le ezzel a mutatványával Nagyvenyimen.

Kamu rendszámmal bukott le

Kamu rendszámmal bukott le

2016. december 31. (szombat)

Hamis rendszámú autójával bukott le az a huszonegy éves fiatal, akit tegnap állítottak meg a rendőrök a Baracsi úton.

Kamu rendszám volt az autón

Kamu rendszám volt az autón

2016. december 19. (hétfő)

Tegnap kora délután igazoltattak egy autóst a rendőrök a Hajnal utcában. Az intézkedés során kiderült, hogy az autóra egy másik kocsi rendszámát szerelték.

Nem szűnik meg az autók környezetvédelmi besorolása

Nem szűnik meg az autók környezetvédelmi besorolása

2016. január 20. (szerda)

A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) arra hívja fel a figyelmet, hogy a forgalmi rendszámra ragasztott, a környezetvédelmi megfelelőséget jelölő plakett megszűnése nem jelenti azt, hogy a jövőben ne sorolnák környezetvédelmi osztályba a járműveket; a besorolás továbbra is szerepel a forgalmi engedélyben.