Kulcsszó: telefon

Halló, Vasedény?

Halló, Vasedény?

2019. július 28. (vasárnap)

Egy legendaképző mondat a kabarévilágból: „Jó napot kívánok, Weiner elvtársat keresem.” Így indul a legismertebb telefonparódia. A színpadon Kern András, a nélkülözhetetlen kellék egy telefon, azon át jönnek a hangok: akárhány, az mind Kerné, ez az ő mesterségtitka. Az elején még nyugodt, mintha nem tudná, mi vár rá. És kezdetét veszi az ötperces őrület.

Egy csengetés, és vége!

Egy csengetés, és vége!

2019. január 29. (kedd)

Csalás áldozataivá válhatnak azok, akik visszahívják az őket megcsengető ismeretlen külföldi telefonszámokat - mondta Garamvölgyi László, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában kedden.

Most is ingyenes a lelkisegély-szolgálat

Most is ingyenes a lelkisegély-szolgálat

2016. december 24. (szombat)

Karácsonykor is éjjel nappal hívható a telefonos lelkielsősegély-szolgálat - hívta fel a figyelmet Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének elnöke szombat reggel az M1 aktuális csatorna műsorában.

Milyen emeber az, aki 13 éves gyerektől lop?

Milyen emeber az, aki 13 éves gyerektől lop?

2015. november 19. (csütörtök)

Tegnap délután a Dózsa György úton vették el egy fiatal fiú mobilját, sőt még meg is fenyegették, hogy ne merjen segítséget kérni. A két gyanúsítottat ma délelőtt elkapták.

Telefonos gondok: válasz a KLIK-től

Telefonos gondok: válasz a KLIK-től

2014. december 10. (szerda)

Van ahol már feloldották a kimenő telefonhívások korlátozását, s akad olyan városi középiskola, ahol pár napon belül rendeződik vezetékes telefonok teljes elérésének biztosítása. Erről Török Szabolcs, a KLIK székesfehérvári tankerületének igazgatója számolt be a DO-nak.

Telefonos gondok

Telefonos gondok

2014. december 09. (kedd)

A város összes középiskolájában korlátozta a vezetékes telefonok kimenő hívásait a szolgáltató. A KLIK székesfehérvári tankerülete által üzemeltetett intézményekben jelenleg magántelefonjaikat kell használniuk a dolgozóknak a hivatalos ügyekben is.