Két sima, egy fordított

spigott - 2017. január 24. 17:31

Rögtön az első mérkőzését elveszítette a B-csoport első helyét megszerző Steelworkers gárdája a városi futsal bajnokság felsőházi rájátszásában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi futsal bajnokság rájátszása az Arany iskola tornatermében. A nap nyitómeccsén két alsóházi csapat, a River Plate és a Papa SE mérte össze erejét, s ahogy az várható volt, előbbi számára nem okozott gondot a három pont megszerzése, a 7-1-es River-siker legalább is erről árulkodik. Nem hibázott az alsóházi küzdelmeket hét bónuszponttal kezdő Széchenyi Pékség sem, mely a sereghajtó Zéró Tolerancia ellen aratott könnyed, 8-2-es győzelmet, így továbbra is tartja helyét a tabella élmezőnyében.

Kép: DO-archív

A felsőházi rájátszás első összecsapása viszont azonnal egy meglepetést hozott, mivel a második helyezett Steelworkers 6-4-es vereséget szenvedett a Black and White csapatától, így utóbbi nem csak a három pont megszerzésének örülhetett, hanem annak is, hogy megelőzte hétfői ellenfelét a felsőházi tabellán.

Eredmények

Alsóház
River Plate – Papa SE 7-1
Zéró Tolerancia – Széchenyi Pékség 2-8

Felsőház
Steelworkers – Black and White 4-6

A felsőház állása: 1. Mé-Szi Frucht 7 pont, 2. Black and White 7 pont, 3. Steelworkers 6 pont, 4. Dunabiztos Micro 6 pont, 5. DFDSE 3 pont, 6. Kemi-Ker Mirage 3 pont, 7. Echtefrontin 3 pont, 8. Rutin Mix 3 pont.

Az alsóház állása: 1. Széchenyi Pékség 10 pont, 2. Asztalos Gumiszervíz 7 pont, 3. River Plate 7 pont, 4. Kulcsi SE 6 pont, 5. Kan-Ászok 4 pont, 6. Siker Ablak 3 pont, 7. Papa SE 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: nagyon erős emberek (galériával)

DSTV: nagyon erős emberek (galériával)

2024. máj. 30.

Amikor azt mondjuk, hogy a hétvégi Parázs-Varázson minden csoport és korosztály megtalálta a maga programját, valóban komolyan gondoljuk. A gyermekprogramok és a zenei kavalkád mellett ellátogatott Dunaújvárosba a világ legerősebb családja – Ifjabb Fekete László világbajnok vezetésével a Nemzetközi Erős Emberek versenysorozat egy állomásának adott otthont a rendezvény. Hangkép.

Ritter Zalán is Acélbikaként folytatja

Ritter Zalán is Acélbikaként folytatja

2024. máj. 30.

A 23 esztendős csatár a BJAHC csapatának mezét cseréli dunaújvárosira a 2024/2025-ös szezonban.

DSTV: akik példaképpé váltak

DSTV: akik példaképpé váltak

2024. máj. 29.

Bajnokóra címmel egy teljesen profilba illő sorozatot indított útjára a Vasvári Pál Általános Iskola. Ennek részeként az intézménybe invitálnak olyan sikeres sportolókat, akik egykor a Vasvári kötelékében tanultak-sportoltak. A sorozat első vendége Erdély Csanád, magyar válogatott jégkorongozó volt. Hangkép.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémben

Dunaújvárosi éremeső Veszprémben

2024. máj. 29.

Huszonöt dobogós helyezéssel zárták a Veszprém Kupa elnevezésű négyfordulós sorozat második állomását a DKSE tehetséges úszói.

DSTV: Kovács-Seres Hunor kiválóan úszott az Európa Kupán

DSTV: Kovács-Seres Hunor kiválóan úszott az Európa Kupán

2024. máj. 28.

Az olaszországi Piombino városában rendezték meg a nyílt vízi úszók Európa Kupájának első fordulóját, s a rangos versenyen a DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor is megmérette magát. A fiatal tehetség végül mindössze néhány másodpercre a felnőttek mögött az előkelő 20. helyen ért célba. Hangkép.

Remekeltek birkózóink az országos bajnokságokon

Remekeltek birkózóink az országos bajnokságokon

2024. máj. 28.

Aranyéremmel, több dobogós és pontszerző helyezéssel zárták a DKSE és fiókszakosztályainak versenyzői a korosztályos bajnokságok küzdelmeit május 25-én és 26-án.

Véget ért az ifik szezonja

Véget ért az ifik szezonja

2024. máj. 27.

Hetedik helyen végzett az ifjúsági bajnokság nyolcas döntőjében a DFVE leány vízilabda csapata a mögöttünk hagyott hétvégén.