Tehetséges visszatérők

spigott - 2017. június 29. 7:55

Gebei Gergely az Egyesült Államokból, míg Makovics Bence Németországból tér haza a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatához.

Két tehetséges fiatallal erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely szerződést kötött a tizenhét éves Gebei Gergellyel, valamint a szintén tizenhét éves Makovics Bencével. Mint arról a DAB honlapja beszámolt, a sportág helyi szerelmesei előtt mindkettőjük neve ismerős lehet, hiszen mindkét fiatal csatár Dunaújvárosban ismerkedett meg a jégkoronggal. Az elmúlt szezonban azonban Gergely és Bence is külföldön próbált szerencsét, előbbi az Egyesült Államokban, a Western States Hockey League-ben (WSHL) szereplő Casper Coyotes és a Seattle Totems együtteseiben játszott, míg utóbbi Németországban, a Deutsche Nachwuchs Ligában (DNL) pallérozódott a Starbulls Rosenheim U19-es együttesében.

Mint azt a Dunaújvárosi Acélbikák elnöke, Azari Zsolt elárulta, nagy reményekkel várják a fiatalok bemutatkozását a DAB csapatában, már csak azért is, mert a céljuk egyértelműen az, hogy minél több dunaújvárosi játékos ölthesse magára újra az Acélbikák szerelését a közeljövőben.

A rovat további hírei: Sport

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.