Dunaújváros Hetilap

Fogadóóra

Molnár Emese - 2018. január 5. 18:06

Több képviselő is fogadóórát tart ebben a hónapban. Az alábbiakban olvashatják, hogy az adott körzet lakói hol és mikor kereshetik fel kéréseikkel, javaslataikkal képviselőjüket.

Gombos István, az 1 vk. önkormányzati képviselője január 8-án 17:30 és 19 óra között  fogadóórát tart Móricz iskolában.
Nagy Zoltánné, a 7 vk. önkormányzati képviselője január 11-én 15:30 és 16:30 között fogadóórát tart a Hild iskolában.
Lassingleitner Fruzsina, a 4. vk. önkormányzati képviselője január 12-én 16 órától fogadóórát tart a Római krt. 36/b. szám alatt lévő Közösségi Pontban.
Cserni Béla, a 3. vk. önkormányzati képviselője január 22-én 17-19 óra között fogadóórát tart a Római krt. 36/b. szám alatt lévő Közösségi Pontban.
Izsák Máté, az 5. vk. önkormányzati képviselője január 22-én 17-18 óra között fogadóórát tart a Dózsa iskolában.
Tóth Kálmán, a 9. vk. önkormányzati képviselője január 16-án 17:30-tól fogadóórát tart az Arany iskolában.
Lőrinczi Konrád, a 2. vk. önkormányzati képviselője január 18-án 17 órakor fogadóórát tart a Polgármesteri Hivatal 9. emeleti, 915-ös irodában.
Sztankovics László, a 8. vk. önkormányzati képviselője január 24-én 17-18 óra között fogadóórát tart az Erdősor 41. szám alatti irodában.
Barta Endre önkormányzati képviselő január 25-én 15-17 óra között Pintér Tamás országgyűlési képviselővel közös fogadóórát tart a Vasmű út 41. 1.emelet  124-es irodában.
Hingyi László, a 10. választókerület önkormányzati képviselője minden hétköznap várja a körzetében élők megkeresését a (30) 298-4305-ös telefonszámon, de üzenetet is lehet hagyni számára a Polgármesteri Hivatalban, a képviselő postafiókjában.

A rovat további hírei: Közélet

Petschnig Mária Zita szerint rossz irányba robogunk a zsákutcában

Petschnig Mária Zita szerint rossz irányba robogunk a zsákutcában

2024. ápr. 27.

Petschnig Mária Zita közgazdász tartott előadást a Dunaújvárosi Estek legutóbbi állomásán. A téma iránt érdeklődőket a Városháza „C” épületének emeleti dísztermében várta a szervező „Rajta, Újváros!” Egyesület.

Praktikus és hasznos felújítást végeztek a Technikum városrészben

Praktikus és hasznos felújítást végeztek a Technikum városrészben

2024. ápr. 27.

Eddig a füves területen kitaposott ösvények voltak, a lakók kérésének megfelelően most zúzott kővel alakítottak ki gyalogos utakat a Technikum városrészben, az Esze Tamás utca, Vörösmarty utca, Gábor Áron utca által határolt területen.

Rendszeres és kiemelt közbiztonsági ellenőrzések a város közterein

Rendszeres és kiemelt közbiztonsági ellenőrzések a város közterein

2024. ápr. 27.

Hajléktalan kérdésben tökéletes válasz valószínűleg nem létezik, megoldásra viszont szükség lenne. Amíg ez nem születik meg, addig a hajléktalanok problémát jelentenek a közterületeinken, és zavarják a mindennapjainkat. Szabó Zsolt alpolgármester a Technikum, és azon belül is a 6-os választókerület képviselője az egyenruhások segítségét kérte.

Gurisatti Gyula lett Dunaújváros díszpolgára

Gurisatti Gyula lett Dunaújváros díszpolgára

2024. ápr. 26.

A város 73. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vehette át a kitüntető címet a többszörös búvárúszó világbajnok és paralimpikon Pintér Tamás polgármestertől a felújított Mondbach-kúriában pénteken délután.

Bővíteni kívánják a jogosultak körét és az osztópontok számát is

Bővíteni kívánják a jogosultak körét és az osztópontok számát is

2024. ápr. 26.

Pontosan egy évvel ezelőtt kezdett működni városunkban a Szociális konyha szolgáltatás. Dunaújváros önkormányzata a nehéz helyzetben élőkön kívánt azzal segíteni, hogy minden 18. életévet betöltött városlakó egy tál meleg ételhez juthasson. A szolgáltatás sikeres, és a városvezetés a bővítésen dolgozik, Szabó Zsolt gazdasági alpolgármester tájékoztatott a tervekről.

DSTV: sikerrel debütált Dunaújváros

DSTV: sikerrel debütált Dunaújváros

2024. ápr. 26.

A rotterdami tanácskozásról már olvashattak, de most itt a DSTV összeállítása arról, hogy városunk is kapcsolódott az Új Városok Nemzetközi Hálózatának munkájához. Az uniós pályázat részleteiről, az új városokkal kapcsolatos kutatásokról és tervekről Zsinka Gabriella és Gyöngyössy Csaba számolt be. Hangkép.

Másfél órán belül leadták az ajánlásokat

Másfél órán belül leadták az ajánlásokat

2024. ápr. 25.

Április 20-án hivatalosan is megkezdődött a június 9-én esedékes választások kampánya. A városban közlekedő állampolgárok ezt onnan is tudhatják, hogy elkezdtek plakátolni az utcákon, a két nagy jelölőszervezet (amelyek az önkormányzati választáson indulnak) pedig már össze is gyűjtötte, le is adta az ajánlásokat.