Feledtetni kell a kisiklást!

doszerk - 2018. március 21. 18:28

A csapat hozzáállása nem volt megfelelő, így mindkét hétvégi mérkőzésüket elveszítették a Dunaújvárosi Sárkányok U14-es kosárlabdázói.

Marcaliban szerepeltek a közelmúltban a Dunaújvárosi Sárkányok U14-es kosárlabdázói. Fiataljainkra két találkozó várt a bajnoki küzdelmek újabb fordulójában, előbb a Tamási, majd a házigazda Marcali ellen. Az első összecsapáson azonban hiába kezdtek jól, s vezettek az első negyed után 21-9-re Molnár Tamás tanítványai, a folytatás egyáltalán nem úgy alakult, ahogy azt eltervezték. A második negyedet ugyanis tizennégy ponttal az ellenfél nyerte, s bár innen újra magához ragadta a vezetést együttesünk, a záró etapban sokkal pontosabban, elszántabban játszott a Tamási együttese, mely végül 73-69-es győzelemnek örülhetett.

A hazaiak elleni összecsapáson csak a második negyedben nyújtott jó teljesítményt a dunaújvárosi alakulat, mely ugyan a félidőben még vezetett, ám a harmadik és negyedik felvonást is elveszítette, így nem volt esélye arra sem, hogy megszorítsa vetélytársát (54-65). Molnár Tamás edző szerint ezúttal sajnos nem játszottak csapatként, a játékosok hozzáállása sem volt megfelelő, így a szezonból hátralévő időszakban azon fognak dolgozni, hogy Marcaliban nyújtott produkciót igyekezzenek elfeledtetni mindenkivel.

Eredmények

Dunaújvárosi Sárkányok U14 – Tamási 69-73 (21-9, 12-26, 23-16, 13-22)

Dunaújvárosi Sárkányok U14 – Marcali 54-65 (12-14, 18-12, 8-20, 16-19)

A rovat további hírei: Sport

Kovács Zsófia tartalék Bukarestben

Kovács Zsófia tartalék Bukarestben

2024. jún. 30.

Nem sikerült döntőbe jutnia felemáskorláton a hosszú sérüléséből visszatért Kovács Zsófiának a Bukarestben zajló RomGym Trophy-n.

Amerikai csatárt igazolt a DAB

Amerikai csatárt igazolt a DAB

2024. jún. 29.

A 24 esztendős Tyler Watkins a tengerentúlról érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatához.

Vb-döntőben a junior válogatott

Vb-döntőben a junior válogatott

2024. jún. 29.

Nagyot hajrázva győzte le a hollandokat a két DKKA-játékost is soraiban tudó magyar junior női kézilabda válogatott a korosztályos világbajnokság elődöntőjében.

DSTV: értékelték a szezont

DSTV: értékelték a szezont

2024. jún. 28.

Kemény, viszontagságos, de a tavalyinál sikeresebb szezont zárt a DKKA felnőtt együttese. Horváth Tibor ügyvezető idézte fel, milyen célokkal vágtak neki a bajnokság 2023/2024-es kiírásának, ezekből mit sikerült megvalósítani, s hogyan készülnek a következő szezonra. Hangkép.

Már négy között a juniorok

Már négy között a juniorok

2024. jún. 28.

A vártnál lényegesen nagyobb csatában, de Izlandot is legyőzte a magyar U20-as női válogatott a korosztályos világbajnokság negyeddöntőjében.

DSTV: megszépül a sportcsarnok

DSTV: megszépül a sportcsarnok

2024. jún. 28.

Több pályázatnak is köszönhetően elkezdődött és jelenleg is zajlik a Dunaújvárosi Sportcsarnok játékfelületének parketta cseréje. Ezenfelül pedig az is jó hír, hogy a kiszolgáló helyiségeket is felújítják. Hangkép.

Hosszabbításban dőlt el az aranyérem sorsa

Hosszabbításban dőlt el az aranyérem sorsa

2024. jún. 28.

A Jóbarátok Ködi Generál együttese nyerte az idei Dunaújváros Kupát, miután 4-2-es győzelmet aratott a Kemi-Ker ellen a sorozat csütörtök esti fináléjában.