Elvárható a győzelem

spigott - 2019. október 5. 8:14

A fővárosban folytatja a bajnoki küzdelmeket ma délután öt órától a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Nem kis izgalmak után aratott 12-11-es sikert a nyáron alaposan megerősített újonc III. Kerületi TVE elleni bajnoki nyitányon a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata. Mihók Attila tanítványai a mérkőzés nagyobbik részében csak futottak az eredmény után, ám rutinjuknak és pontosabb játékuknak köszönhetően végül sikerült behúzniuk az új szezon első tétmeccsét. Vízilabdázóinkra ma valamivel könnyebbnek ígérkező összecsapás vár, ugyanis délután öt órától a jobbára fiatal játékosokkal felálló Budapesti Honvéd SE ellen ugranak medencébe Gurisatti Grétáék a Kőér utcai uszodában.

Kép: DO-archív

A fővárosiak nem a legjobban kezdték a szezont, de ez nem is volt meglepő, hiszen a bajnok UVSE-t sodorta útjukba a sorsolás, s ahogy az várható is volt, nem volt esélyük még a szoros meccs elérésére sem a lényegesen komolyabb játékerőt képviselő címvédő ellen (28-2). Számszerű eredmény jóslásába természetesen nem szeretnénk vállalkozni, ám abban az esetben, ha a mieink az első perctől az utolsóig hozzák azt, amit valóban tudnak, úgy nem okozhat gondot számukra a két bajnoki pont megszerzése.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Hajduék első lépése az olimpia felé

Hajduék első lépése az olimpia felé

2024. máj. 02.

Óriási fölénnyel nyerte meg Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres futamát a szolnoki válogató szerdai versenynapján.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.