Nem hibáztak az esélyesek

spigott - 2020. július 3. 13:29

A Multisteel Hungary nagyon sima, míg a Ködi Generál szoros meccset nyert meg a Dunaújváros Kupa rájátszásának csütörtöki fordulójában.

Két felsőházi találkozót rendeztek csütörtökön este a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna rájátszásának második fordulójában. Ezúttal azonban még nem az elődöntőkre került sor a DLSZ Arénában, ugyanis négy olyan csapat lépett pályára, mely az előző fordulóban vereséget szenvedett.

A nap első mérkőzése azonban nem a sorozat eddig legsimább ötven percét hozta, ugyanis a Campus osztályú Multisteel Hungary gárdája valósággal átgázolt a negyedik ligás Maradék együttesén. A favorit sorozatban szerezte újabb és újabb góljait, s bár a Maradék is betalált háromszor, ez még szépségtapasznak sem volt elég, mert a Multisteel végül kiütéses, 18-3-as sikert aratott, így a jövő heti helyosztókon az ötödik pozícióért szállhat harcba.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától az Acerbis osztály egyik legjobbja, a Ködi Generál Kft. lépett pályára a negyedosztályú Egy Láda Sör ellen. Ugyan ez az összecsapás sem ígért sok izgalmat, az Egy Láda Sör remekül tartotta magát, s végül "csak" két góllal, 6-4 arányban maradt alul esélyesebb vetélytársával szemben. Ez egyben azt jelentette, hogy az ötödik helyért a Ködi Generál meccsel majd a Multisteel Hungary csapatával, míg a hetedik helyért a Maradék és az Egy Láda Sör mérheti majd össze egymással erejét.

Eredmények

Multisteel Hungary (II.) – Maradék (IV.) 18-3
Ködi Generál Kft. (I.) – Egy Láda Sör (IV.) 6-4

A rovat további hírei: Sport

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Hajduék első lépése az olimpia felé

Hajduék első lépése az olimpia felé

2024. máj. 02.

Óriási fölénnyel nyerte meg Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres futamát a szolnoki válogató szerdai versenynapján.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.