Professzionális audiovizuális rendszer kiépítése a Rumour étteremben

doszerk - 2022. január 21. 10:34

Egy étteremről nem az az első, hogy professzionális hangtechnika kiépítésére gondolunk. A legfőbb szempont, hogy hangulatunknak, ízlésünknek és a társaságunknak megfelelően tudjunk magas színvonalon étkezni. (X)

Ilyenkor meg sem fordul a fejünkben, hogy ahhoz, hogy étkezés közben halkan egy háttérzene szóljon, milyen sok előkészületnek kell megtörténnie. A másik eset viszont, amikor a vendéglátóipari létesítmény rendezvényeket is szervez, ilyenkor nem kérdés, hogy a hangrendszer kifogástalanul kell, hogy működjön ahhoz, hogy a társaság élvezze a zenét, a mulatságot és jól érezze magát.

Profi hangrendszer a Rácz Jenő étteremben

A Rumour étterem egyaránt szeretné a meghitt háttérzenét, ugyanakkor szeretné nagyobb összejövetelek számára a zenei hangulatot is biztosítani. A Rumour by Rácz Jenő egy speciális kialakítású étterem, mivel séfasztal koncepcióban működik. Ez egy sajátos és különleges elrendezést tesz lehetővé, amely maga után vonja, hogy a hangrendszernek is igazodnia kell ehhez az egyedi megvalósításhoz.

A Rumour by Rácz Jenő éttermet jegyző Costes csoport az AVmax professzionális audio- és vizuáltechnikai rendszereket tervező és kiépítő céget bízta meg vendéglője kiváló minőségű hangrendszerének megtervezésével és kivitelezésével.

A helyszín egy több teremre osztott épület, melyek különböző funkcionalitással bírnak, így eltérő megoldást igényeltek. A különböző hangképek és műszaki rendszerek kiépítéséhez az eszközöket az AUDAC gyártó berendezései biztosítják.

Az AVmax Rendszertechnika Gyártók sora igen hosszú, a cég számtalan professzionális színvonalú eszközöket előállító céggel van kapcsolatban, melyek a különböző multinacionális környezettől kezdve egészen a több ezres stadionokig képesek kielégíteni a cégek igényeit.

A Rumour étteremben az AUDAC MTX48 mátrix hangközpont vezérli az összes helyiség hangtechnikai berendezéseit, így igény szerint állítható minden eszköz a különböző események függvényében. A rendszerhez kapcsolódó ingyenes szoftver lehetővé teszi, hogy szükség esetén más eszközök is kapcsolódni tudjanak, pl. kijelző, projektor.

Sokügyfeles tapasztalat

Az AVmax több százas ügyfélkörrel rendelkezik, és már sok éve bizonyítja, hogy megállja a helyét, bármilyen profilú létesítményről is legyen szó. Tanácsadói segítségével széles körű felmérést végez a tervezés előtt, egyeztetve nemcsak az adott helyszín felelős vezetőjével, hanem megvizsgálja más osztályok, részlegek szükségleteit is.

A tervezést követően mindent feltáró tesztelés következik, majd pedig jöhet a precíz kivitelezés. Mindeközben folyamatos oda-vissza csatolással az ügyfél és az AVmax tanácsadói között.

Ügyfelei körében találhatunk kisebb cégektől kezdve nagy multinacionális vállalatokat, valamint nonprofit és kormányzati intézményeket is. A hotelek és vendéglátóipari létesítmények éppúgy ügyfélköre részét képezik, mint a múzeumok, kiállítások. Szakértelmükről referencia, illetve esettanulmány oldalaikon tudsz tájékozódni.
 

A rovat további hírei: Mozaik

A pécsi Zsolnay-negyed programjai

A pécsi Zsolnay-negyed programjai

2024. máj. 03.

A családi kirándulások egyik népszerű célpontja Pécs, a Mecsek vadregényes tájai mellett azonban érdemes ellátogatni egy különleges helyszínre is. (X)

Koltai Róbert nálunk már családtagnak számít

Koltai Róbert nálunk már családtagnak számít

2024. máj. 03.

A Sugárúti Fesztivál vendége volt Koltai Róbert, aki élettársával, Gaál Ildikóval színpadra állva önálló fellépéssel örvendeztette meg a Dunaújvárosi Estek közönségét. Az előadás ezúttal a Kultik Moziban volt, ahová nagyon sokan ültek be a színvonalas kikapcsolódás reményében. Így is történt!

Küszöbön a Bringatúra – mindenkit várnak szombaton!

Küszöbön a Bringatúra – mindenkit várnak szombaton!

2024. máj. 03.

Immár a XXXVIII. Bringatúra nagy közös tekerésére várják a kétkerekűsöket május 4-én, szombaton. Mutatjuk a teljes programot, bónuszként az útlezárások tervével. Hajrá mindenki, itt a pontos menetrend!

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

2024. máj. 02.

Csodás idő, színes kínálat, és minden képzeletet felülmúló tömeg: remek program kerekedett az idén immár harmadszorra rendezett Sugárúti Fesztiválból május 1-jén. Világ dunaújvárosiai, idesüssetek!

Rostisok Találkozója – már másodszor

Rostisok Találkozója – már másodszor

2024. máj. 02.

Legutóbb vészterhes apropóból úszott a hírfolyamba a Rosti iskola neve – ezúttal sokkal örömtelibb eseményről számolhatunk be: immár másodszor adott otthont az iskola árnyas udvara a Rostisok Találkozója című programnak.

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (FRISSÍTETT galériával)

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (FRISSÍTETT galériával)

2024. máj. 01.

Most még csak a képek miatt jöttünk, drága böngészők és aranyos mindenki, minden képzeletet felülmúló sokadalom futott be délelőtt a Sugárúti Fesztiválra. Galériánk frissült, de a javallat változatlan: keresd magad sokadalomban! 

Sugárúti Fesztivál: itt az Ikarusok menetrendje

Sugárúti Fesztivál: itt az Ikarusok menetrendje

2024. ápr. 30.

Javában tartanak az előkészületek a Vasmű úti kavalkádra, még adósak voltunk a Béke, valamint a Római városrészből induló veterán Ikarus buszok menetrendjével – eddig!