Hátrányban a Worm Angels

spigott - 2022. április 3. 7:30

Nagy küzdelemben, hosszabbítás után szenvedett 4-3-as vereséget a PHC elleni bronzcsata első felvonásán a Worm Angels OB II-es jégkorong csapata.

Kép: Utánpótlás Sportfotó archív

A MAC Ikonok ellen elveszített elődöntő után szombaton este már az OB II-es bajnokság bronzmeccsén korcsolyázott hazai jégre a Worm Angels jégkorong csapata a PHC ellen. Bár az összecsapás esélyeseinek a mieink számítottak, a fővárosiak idén már többször is meglepték együttesünket, így biztosra nem mehettünk azért ellenük.

A kezdés ennek ellenére is remekül alakult azonban, mert Szepessy Máté találatával már az első percben megszerezték a vezetést a házigazdák (1-0). A folytatás azonban meglehetősen nyögvenyelősre sikeredett, mert a nagyon szervezetten védekező vendégek a 8. percben egy szép ellentámadásból egalizáltak, igaz a szünetre így is a mieink vonulhattak előnnyel, mert a 19. percben Papp Csaba is bevette a PHC ketrecét (2-1).

A térfélcserét követően is fölényben játszott Láng Zoltán gárdája, ám a következő gólt így is a fővárosiak szerezték, így a harmadik felvonásnak egálból vágtak neki a felek (2-2). Az záró etapban hiába szorították be többször is ellenfelüket Borbásék, a 49.percben mégis a vendégek ragadták magukhoz a vezetést (2-3). Sokáig nem kellett futnia az eredmény után a mieinknek, mert Domokos Tamás egy percen belül egalizált, de a folytatásban hiába tett meg mindent a győzelemért a Worm Angels, újabb gól már nem született a rendes játékidő végéig (3-3).

Jöhetett tehát a hosszabbítás, ám itt a harmadik gólját szerző Szeredi Bálint lezárta a meccset a 64. percben (3-4), így a PHC került előnybe a két nyert meccsig tartó párharcban, melynek második meccsét április 10-én rendezik meg a Budafoki Jégpályán.

Worm Angels - PHC 3-4 (2-1, 0-1, 1-1, 0-1) - hosszabbítás után

Worm Angels: Pinczés B. - Bába, Lencsés, Borbás (1), Komáromi (1), Papp Cs 1 (1). - Bogó, Hüffner, Azari (1), Szepessy M. 1, Szepessy B. - Domokos 1, Gröschl, Krukk. Edző: Láng Zoltán.

A rovat további hírei: Sport

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. ápr. 27.

A tabellán tizenkettedik Mohács elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.