Pikáns meccs vár a futsalosokra

spigott - 2022. május 23. 7:30

A Nagykanizsa elleni hazai összecsapáson gyarapíthatja bajnoki pontjai számát a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este hét órától.

Kép: DO-archív

Egyre jobb formát mutat a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese az NB II-es pontvadászat Nyugati Csoportjának alsóházában. Facskó József együttese az első két fordulóban elszenvedett szoros vereség után nagyon szépen magára talált, legutóbbi öt találkozójából hármat döntetlenre hozott, kettőt megnyert, így jelenleg tizenegy szerzett ponttal áll az alsóházi tabella ötödik helyén. Futsalosaink a legutóbbi fordulóban a BAK otthonában arattak kiütéses, 9-2-es győzelmet, így jó hangulatban kezdhették meg felkészülésüket a rájuk váró újabb bajnokira, ami lényegesen nehezebbnek ígérkezik, ugyanis ma este hét órától a Nagykanizsa látogat az egyetemi sportcsarnokba.

Együttesünk következő vetélytársa finoman szólva sem kezdte jól az alsóházi rájátszást, első öt meccséből csak egyet nyert meg, míg négy alkalommal vereséget szenvedett, ám mióta sikerült "kibékülnie" az együttes vezetésének a kulcsjátékosokkal, ismét erőre kaptak, s előbb a BAK, majd a Szigetszentmiklós ellen is nyerni tudtak, így jelenleg tizenhárom ponttal éppen a mieink előtt, a negyedik helyen állnak a táblázaton. A két gárda három alkalommal találkozott egymással eddig az idei bajnoki szezonban, s egyszer a Nagykanizsa, egyszer együttesünk örülhetett győzelemnek, míg a sok vitát és indulatot kiváltó harmadik összecsapáson döntetlenre végeztek egymással a felek.

Remélhetőleg a mai mérkőzés a játékról fog szólni elsősorban, s mivel mindkét gárda jó passzban vág neki a csatának, várhatóan egy izgalmas, jó találkozóra számíthatnak azok, akik kilátogatnak az egyetem sportcsarnokába ma este hét órától.

A rovat további hírei: Sport

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.