Ha hirtelen kell utaznunk, gyors megoldás lehet a reptéri parkolás

doszerk - 2022. május 25. 18:28

Sokunkkal előfordul, hogy munkaügyben külföldre kell utaznunk. Általában ilyenkor megnézzük, melyik a leghamarabb induló járat és lefoglaljuk a repülőjegyet. (X)

A reptéri parkolásnak hála a gépjárművünk mindaddig biztonságban lesz, míg haza nem érünk.  Amikor egy nem várt esemény miatt, például üzleti ügyben külföldre kell repülnünk, nincs sok időnk az előkészületekre. Gyorsan becsomagoljuk a bőröndünket, kötünk egy gyors utasbiztosítást és már úton is vagyunk a reptér felé.

Reptéri parkolás a gyors indulásért

A leggyakrabban ilyenkor a saját autónkat használjuk arra, hogy eljussunk Ferihegyre, hiszen ez a leggyorsabb és legrugalmasabb megoldás. A Reptéri Parkoló Centrum reptéri parkolás szolgáltatásával pedig könnyen biztonságban tudhatjuk az autónkat. Az online foglalás lehetővé teszi, hogy biztos helyünk legyen, mire megérkezünk a helyszínre. Nincs más teendőnk, mint a felületen kitölteni a szükséges adatokat, mint a név, e-mail-cím, telefonszám, rendszám, illetve a parkolás megkezdésének és befejezésének várható ideje. Amennyiben ez problémát okoz, a megadott telefonszámon is elérhető a szolgáltató. 

Jó, ha a transzfer is az árban van

Amennyiben biztosan szeretnénk időben elérni a járatunkat, a reptéri parkolás leszervezése elengedhetetlen az időmenedzsment szempontjából. Az online foglalás csak az első lépés az időben történő induláshoz. Nem feledkezhetünk meg a reptéri transzferről sem, ezért érdemes olyan parkolót választani, amely biztosítja ezt a lehetőséget. A legjobb, ha a transzfer a díjszabás részét képezi, és nem kell külön fizetni érte. 

A parkoló és a repülőtér közötti transzferjárat általában egy kisbuszt jelent, ami az induló és az érkező utasokat szállítja. Egy ilyen tágas járműben kényelmesen utazhatunk a csomagjainkkal együtt és a tapasztalt sofőrök gondoskodnak a biztonságunkról. Érkezéskor a terminál elhagyása után érdemes hívni a parkolókártyán megadott telefonszámot, hogy visszaszállítsanak minket a kocsihoz. 

Amikor hosszabb időre kell magára hagyni a kocsit

Előfordulnak olyan alkalmak, amikor hosszabb időre magára kell hagynunk a gépjárművünket. Ilyen esetben mindenképpen érdemes reptéri parkolót használni, hiszen a kamerarendszernek köszönhetően nem kell folyton azon aggodalmaskodnunk, hogy vajon biztonságban van-e. Indulás előtt azért jó, ha átnézzük a kesztyűtartót és a rejtett zugokat is, hogy véletlenül se maradjon érték benne, illetve mindig vizsgáljuk meg, rögzítsük fotóval a kocsi állapotát.

Feltétlenül ellenőrizzük a guminyomást és a biztonság kedvéért húzzuk ki az akkumulátort, nehogy meglepetések érjenek minket a visszaérkezéskor. Ezekkel az óvintézkedésekkel elkerülhetjük a kellemetlenségeket, és az utazásunk ideje alatt legalább emiatt nem kell idegeskednünk. 

Minden elővigyázatosság ellenére előfordulhat, hogy lemerül az aksi, ilyen esetben jó, ha a parkoló biztosít töltési lehetőséget, így a probléma egy csapásra megoldódik. 
 

A rovat további hírei: Mozaik

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

2024. máj. 17.

A nyári szünetelés előtt még egy utolsó kavalkádra invitálja az érdeklődőket a Dunai Kincses Kert Termelői Piac a Szalki-szigetre, a kemping területére szombaton délután.

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

2024. máj. 17.

A lakberendezés, burkolatok kialakítása és a felújítások során számtalan olyan eszközt, kiegészítőt használnak a szakemberek, amelyek létezéséről sokan nem is hallottak. (X)

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

2024. máj. 17.

A beszámolót már olvashatták, most itt a DSTV összeállítása. Könyvbemutatóra érkezett, de szó szerint "hazai pályán"lépett közönség elé Nagy Ervin színművész a közelmúltban – a Kultik színpadán mesélt szerepeiről, pályájáról. Hangkép.

Mitől fájhat a fejünk?

Mitől fájhat a fejünk?

2024. máj. 16.

A fejfájás sokak életét keserítheti meg, és még a forrását is nehéz megtalálni, hisz számos oka lehet. Mivel olykor nehéz megállapítani, hogy mi okozza a fejfájást, azt sem könnyű eltalálni, hogyan lenne enyhíthető. enyhíthető. Ebben a cikkben most átnézzük a gyakori fejfájás lehetséges okait, és 1-2 tanácsot is hozunk a fájdalom enyhítéséhez! (X)

DSTV: már a nyári táborokra készülnek

DSTV: már a nyári táborokra készülnek

2024. máj. 14.

A közeljövő érdekes sorozatárról szól a DSTV összeállítása. A nyár közeledtét még az időjárási prognózisoknál is pontosabban jelzi az MMK – az intézmény közössége már gőzerővel készül a nyári táborok tematikus heteire. Hangkép.

Jótékonysági gála – a közösség erejével (galériával)

Jótékonysági gála – a közösség erejével (galériával)

2024. máj. 13.

Nagyszabású gálaműsort szervezett a katolikus plébánia: a közösségi kezdeményezés során a Krisztus Király Főtemplom tetejének javítására gyűjtöttek, az eseménynek a Bartók színházterme adott otthont múlt pénteken délután.

Nagy Ervin "hazai pályán" a Kultik Moziban

Nagy Ervin "hazai pályán" a Kultik Moziban

2024. máj. 13.

Könyvbemutató, közönségtalálkozó, és persze merész, csapongó időutazás a múltba, a jelenbe és – egy lehetséges – jövőbe is: Nagy Ervin színész vendégeskedett a Kultik Moziban még múlt hétfőn este.