Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

spigott - 2024. március 27. 17:00

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kép: DO-archív

Nem úgy alakult a DKKA felnőtt együttesének legutóbbi találkozója, ahogy azt a mieink remélték, ugyanis a Debrecen sima, 38-28-as győzelemmel vitte el a két pontot a Dunaújvárosi Sportcsarnokból. A papírforma persze a DVSC sikerét ígérte előzetesen, ám bíztunk abban, hogy kézilabdázóink meg tudják nehezíteni ellenfelük dolgát, ám erre csak bő negyed óráig volt esélyük.

Sokat azonban nem lehetett búslakodni a vereség miatt, ugyanis csütörtökön egy még fontosabb meccs vár együttesünkre, mely délután öt órától a NEKA gárdáját látja vendégül a sportcsarnokban. A találkozó előtt a mieink a nyolcadik helyen állnak tizennégy szerzett ponttal, míg a balatonbogláriak tizenegy egységet gyűjtve a tizenkettedik helyen állnak a mezőnyben úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak a Kohásznál.

Kézilabdázóinknak ráadásul bőven akad elszámolni valójuk a csütörtöki ellenfelükkel, ugyanis, sem tavaly, sem az idei szezonban nem tudták legyőzni a Balaton-parti alakulatot, melytől tavaly októberben 26-21-re kaptak ki. Ezt szeretné feledtetni együttesünk csütörtökön délután, s mint azt Virág Roland edző elmondta, a visszavágás vágya is hajtja majd játékosainkat az összecsapáson, melyen a két pont megszerzése a céljuk.
– A NEKA egy fiatal játékosokból álló csapat, nagyon tudatos és szervezett játékot játszanak, s az elmúlt időszakban egész jó formát is mutatnak, több mérkőzést meg tudtak nyerni. A mostani meccs nagyon fontos lesz mindkét csapat számára, s bár náluk alulmaradtunk, ezt most mindenképpen szeretnénk javítani. A játékosokat a visszavágás vágya is hajtja majd a találkozón, melyre sok szeretettel várjuk szurkolóinkat is, mert tényleg egy fontos meccs ez számunkra.

A rovat további hírei: Sport

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

2024. máj. 08.

Nyernie kell a DFVE női vízilabda csapatának Egerben ahhoz, hogy maradjon esélye a bajnokság bronzérmének megszerzésére.

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.