Jól sikerült a DKSE kajak-kenusainak válogatott edzőtábora

spigott - 2024. április 12. 7:30

Véget ért a kajak-kenusok serdülő és ifjúsági válogatott tábora Dunavarsányban, melyen a DKSE két serdülő versenyzője, Bebők Lara és Katona Sára is részt vett.

Főoldali és belső kép forrása: DKSE kajak-kenu szakosztály/Hargittai István edző

Dunavarsányban adtak egymásnak randevút a serdülő és ifjúsági válogatott kajak-kenusok a mögöttünk hagyott napokban, s a két hetes edzőtáborban a DKSE két tehetsége, Bebők Lara, valamint Katona Sára is részt vehetett. Egyesületünk serdülő korú versenyzői elégedetten értékelték a mögöttük hagyott időszakot a DKSE honlapján.

Bebők Lara: – Nagyon örültem, hogy részt vehettem a táborban. A csapattársaknak köszönhetően nagyon jól éreztem magam, új embereket ismerhettem meg. Próbáltam maximálisan az edzésekre odafigyelni, és végigcsinálni, hogy a következő versenyszezonra jó formában legyek. De a munka nem áll meg, várom már a versenyeket.

Katona Sára: – Összességében azt gondolom, hogy nagyon jó volt ez a tábor. Az első héten én beteg lettem kedden és haza kellett mennem, de második hétre már vissza tudtam menni és folytattam az edzéseket. Nagyon jól éreztem magam és szerintem sokat tudtam fejlődni. Jó volt látni, hogy a többiek hol tartanak jelenleg hozzám képest és öröm volt edzeni hasonló képességű lányokkal. A párosozást is tudtuk gyakorolni, szerintem eredményesek leszünk az évben, de ehhez természetesen nagyon sok munka kell. Egy fantasztikus közösségnek lehettem a tagja és remélem, hogy jövőre is az leszek.

A rovat további hírei: Sport

Kovács-Seres Hunor parádésan úszott Piombinóban

Kovács-Seres Hunor parádésan úszott Piombinóban

2024. máj. 20.

Remek versenyzéssel végzett a rendkívül erős mezőny huszadik helyén Kovács-Seres Hunor a nyíltvízi úszók Európa Kupájának első, olaszországi állomásán.

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

2024. máj. 20.

Bő fél órát emberhátrányban játszva szenvedett 3-0-s vereséget az éllovas Szentlőrinc elleni bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

2024. máj. 19.

Négy fiatal játékosa is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatával.

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

2024. máj. 19.

Kiváló védekezéssel, valamint Wéninger Alexa parádés kapusteljesítményével aratott 23-18-as győzelmet a DKKA felnőtt együttese a Kisvárda ellen szombaton este.

DSTV: sportágat választottak

DSTV: sportágat választottak

2024. máj. 18.

A dunaújvárosi oktatási intézmények igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a fiatalok lehetőség szerint sportoljanak, vagy legyen valami sportos hobbijuk. Nagy hagyománya van a BIROK Szabó Magda Tagintézményében a sportágválasztó napnak is – a közelmúltban kilenc különböző mozgásformával ismerkedhettek meg az alsósok. Hangkép.

Nehéz hatvan perc előtt a DKKA

Nehéz hatvan perc előtt a DKKA

2024. máj. 18.

A kiesés elkerüléséért küzdő Kisvárda otthonában lép pályára a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata szombaton este.

Tóth Gergely a DAB első érkezője

Tóth Gergely a DAB első érkezője

2024. máj. 17.

Az előző Erste Liga szezonban még a Budapest Jégkorong Akadémia színeiben játszó, dunaújvárosi születésű Tóth Gergely a DAB jégkorongozóinak idei első szerzeménye.