Kovács-Seres Hunor remekelt az ifi ob-n

spigott - 2024. augusztus 13. 6:30

Két aranyéremmel, egy ezüsttel, illetve egy szép trófeával térhetett haza a debreceni ifjúsági országos bajnokságról Kovács-Seres Hunor, a DKSE kiváló úszója.

Főoldali és belső kép forrása: DKSE úszó szakosztály

Debrecenben rendezték meg az úszók ifjúsági országos bajnokságát augusztus 7. és 10. között, s a megméretésen három DKSE-s versenyzőért, Kenyér Lilláért, Markovics Benedekért, valamint Kovács-Seres Hunorért szoríthattak a sportág helyi szerelmesei.

A bajnoki küzdelmek parádésan kezdődtek a mieink számára, mert Kovács-Seres Hunor már az első nap bajnoki címet szerzett 1500 méteres gyorsúszásban, Markovics Benedek nagy egyéni csúccsal örvendeztette meg magát ugyanebben a versenyszámban, míg Kenyér Lilla 50 háton és 100 gyorson közelítette meg egyéni rekordjait.

A második versenynapon Hunor 400 gyorson ért el rendkívül előkelő második helyezést, míg Benedek 200 pillangón, újabb egyéni csúcsot úszva végzett a B-döntő hatodik helyén. Augusztus 9-én újra Hunorért szoríthattunk, aki 200 gyorson ért el egyéni csúcsot, s szerezte meg a döntő hetedik helyét, míg a zárónapon 800 méteres gyorsúszásban ért el aranyérmet, így két első, valamint egy második helyezéssel, valamint a bajnokság legeredményesebb férfi versenyzőjét illető trófeával térhetett haza Debrecenből.

A rovat további hírei: Sport

Három dunaújvárosi érem Szegedről

Három dunaújvárosi érem Szegedről

2024. aug. 12.

Csernák Lilien kettő, Bebők Kitti egy dobogós helyezéssel zárta a Szegeden megrendezett gyermek és kölyök magyar bajnokság küzdelmeit.

Biztos továbbjutás a kupában

Biztos továbbjutás a kupában

2024. aug. 12.

Fölényes, hatgólos győzelemmel jutott tovább a Fejér Vármegyei Kupa harmadik fordulójába a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Klujber Katrin bekerült a női kézilabdatorna álomcsapatába

Klujber Katrin bekerült a női kézilabdatorna álomcsapatába

2024. aug. 11.

A dunaújvárosi születésű és nevelésű Klujber Katrin bekerült a párizsi olimpia női kézilabdatornájának álomcsapatába. Szívből gratulálunk, csak így tovább!

Becsületbeli ügy

Becsületbeli ügy

2024. aug. 11.

Nehéz helyzetből állt fel nemzeti csapatunk, ezért büszke a játékosok teljesítményére Mihók Attila, női vízilabda válogatottunk szövetségi kapitánya.

Ötödik helyen zártak női vízilabdázóink

Ötödik helyen zártak női vízilabdázóink

2024. aug. 10.

Óriási csatában, ötméteresek után aratott 15-12-es győzelmet az olaszok ellen, így az ötödik helyen fejezte be a párizsi olimpiát a három DFVE-játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Elkészült a DAB menetrendje

Elkészült a DAB menetrendje

2024. aug. 10.

A FEHA19 ellen kezdi, majd a Csíkszereda otthonában zárja az Erste Liga alapszakaszát a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

DSTV: a felkészülés hajrájában az Acélbikák

DSTV: a felkészülés hajrájában az Acélbikák

2024. aug. 09.

Az elmúlt hetekben rendkívül kemény edzésprogram várt a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatára. A játékosokat három nagyobb teszt várta – Somogyi Balázs vezetőedző elégedetten nyilatkozta, hogy úgy tűnik eddig mindenkinél hatékony volt a felkészülés. Hangkép.