Hasznos edzőmeccset játszottak a futsalosok

spigott - 2024. augusztus 29. 7:30

Rengeteg tapasztalattal bíró felkészülési mérkőzést vívott az ELTE-BEAC gárdája ellen a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese szerdán este.

Lejátszotta első nyári edzőmérkőzését a 2024/2025-ös szezonra készülő Dunaújváros Futsal felnőtt csapata, mely egyik bajnoki csoporttársát, az NB II Nyugati Csoportjában tavaly ötödik helyen végző ELTE-BEAC gárdáját látta vendégül a Dunaferr iskola Villamos Tagozatának tornatermében szerdán este hét órától. Az összecsapás kiegyenlített játékot hozott, melyben mindkét gárdának bőven megvoltak a lehetőségei a gólszerzésre, ám ezúttal a mieink voltak lényegesen pontosabbak a kapuk előtt, így Tóth Árpád alakulata végül 6-2-győzelmet aratott a jó erőkből álló vendégek ellen.

A találkozót követően elégedetten értékelt futsalosaink szakvezetője is, aki azért kiemelte azt is, hogy az eredmény nem feltétlenül tükrözte a látottakat.
– Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk az ELTE csapatával, s ez a találkozó igen jól szolgálta a felkészülésünket, s bár az eredmény nem ezt tükrözi, a játék képe sokkal szorosabb volt. Látjuk persze a hibáinkat is, amiket muszáj lesz kijavítanunk a következő két hétben. Gratulálok a csapatoknak, nagyon jó meccs volt.

Futsalosaink legközelebb a Tolna ellen lépnek pályára újabb felkészülési találkozón szeptember 2-án, s ezen kívül még egy edzőmeccset szeretnének játszani, ám ennek pontos időpontja még nem dőlt el.

A rovat további hírei: Sport

Idegenben kezdi a szezont a DKSE

Idegenben kezdi a szezont a DKSE

2024. okt. 04.

A TFSE vendégeként vág neki az Extraliga 2024/2025-ös szezonjának a DKSE felnőtt röplabda csapata szombaton délután három órától.

DSTV: sporttal ünnepeltek

DSTV: sporttal ünnepeltek

2024. okt. 04.

Nem meglepő módon sportos programokkal készültek a Magyar Diáksport Napjára a Vasvári Pál Általános Iskolában. A múlt pénteki esemény volt egyébként a Vasvári hét nyitánya – ragyog a zöld és a sárga, programözön lesz az iskolában. Hangkép.

Erdélyi túrán az Acélbikák

Erdélyi túrán az Acélbikák

2024. okt. 04.

Két találkozó vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóira idei első erdélyi túrájukon pénteken és vasárnap.

A BL-ben kezdik a szezont vízilabdázóink

A BL-ben kezdik a szezont vízilabdázóink

2024. okt. 03.

Négy nagyon kemény mérkőzés vár a DFVE női vízilabda csapatára a Bajnokok Ligája kvalifikációs körében péntektől vasárnapig.

Végül a Fradi örülhetett

Végül a Fradi örülhetett

2024. okt. 03.

Hiába tartotta magát remekül bő negyven percig a DKKA női kézilabda csapata a Ferencváros elleni találkozón, végül a vendég zöld-fehérek szerezték meg a két bajnoki pontot szerdán este.

Három dunaújvárosi tornász vesz részt a Világkupán

Három dunaújvárosi tornász vesz részt a Világkupán

2024. okt. 02.

A DKSE három tornásza vesz részt a szombathelyi Waberer's Torna Challenge Világkupán október 4. és 6. között.

Simán nyert az éllovas

Simán nyert az éllovas

2024. okt. 02.

A Karmacsi Autó FC hat, a Hangover tizenöt gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjának ötödik fordulójában.