Megkezdték a felkészülést az új szezonra

spigott - 2024. szeptember 1. 7:30

Eredményes, sikeres edzőtáborokon vettek részt a DKSE birkózó szakosztályának ifjú versenyzői a közelmúltban.

Kép: DO-archív

Mozgalmasan teltek az elmúlt hetek a DKSE birkózó szakosztályánál, miután a nyári pihenőt követően már július 29-én megkezdték felkészülésüket versenyzőink az őszi versenyszezonra. Mint az a DKSE birkózóinak beszámolójából kiderült, legeredményesebb tanítványaik közül hatan Egerben vettek részt egy egyhetes közös edzőtáborozáson Tombor István vezetőedző irányításával, majd augusztus 19. és 23. között összesen harminc versenyzőjük készült közösen Szigetváron több egyesülettel, Kiss Károly, Fehér Krisztián és Tombor István edzők kíséretével.

A szakosztály tájékoztatójából megtudtuk, hogy mindkét edzőtábor sikeres volt, a fiatalok számos edzőpartnerrel gyakorolhatták a sportági technikákat és a küzdő birkózások alkalmával összemérhették tudásukat is. A héten a Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében edzőtáborozott harmincegy fiatal birkózó a Téglagyári Sportegyesület, a Dél-Zselic Sportegyesület és a Mogyoródi Sportegyesület néhány birkózó növendékével, míg szeptember elején megkezdődnek a diákolimpiai versenysorozatok, melyeken a DKSE és fiókszakosztályai (Gurics GYBDSE, Enying VSE) is részt vesznek.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: új szezon előtt

DSTV: új szezon előtt

2024. aug. 31.

Megkésve bár, de megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese. A remények ellenére Tóth Árpád tanítványai nem jutottak be az NB II felsőházi küzdelmeibe – idén újra megpróbálják. Hangkép.

A Karmacsié a Szuperkupa

A Karmacsié a Szuperkupa

2024. aug. 31.

Hiába hajrázott nagyot a Jóbarátok, a Karmacsi Autó FC gárdája hódította el a Szuperkupát a kispályás labdarúgók hagyományos szezonnyitóján.

Győzelem az utolsó edzőmeccsen

Győzelem az utolsó edzőmeccsen

2024. aug. 31.

A második félidőre jelentősen feljavult a DKKA női kézilabdázóinak védekezése a NEKA elleni felkészülési találkozón.

Álom maradt a döntő 10 méteren

Álom maradt a döntő 10 méteren

2024. aug. 30.

Nem sikerült bejutnia a legjobb nyolc közé Gurisatti Gyulának a légpisztolyosok 10 méteres versenyszámában a párizsi paralimpián.

Új néven, nagy célokkal vágnak neki a szezonnak

Új néven, nagy célokkal vágnak neki a szezonnak

2024. aug. 30.

A korábbi egyetemi asztalitenisz csapatok és játékosok új név alatt folytatják szeptembertől a bajnoki szereplést a másod- és harmadosztályban.

DSTV: készül az új műfüves pálya

DSTV: készül az új műfüves pálya

2024. aug. 29.

Mint arról már korábban beszámoltunk, hatalmas fejlesztés célegyenesébe érkezett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, s vele együtt persze a város is. Már dolgoznak a munkagépek a Lorántffy iskola melletti területen, készül az új műfüves sportpálya! Hangkép.

Hasznos edzőmeccset játszottak a futsalosok

Hasznos edzőmeccset játszottak a futsalosok

2024. aug. 29.

Rengeteg tapasztalattal bíró felkészülési mérkőzést vívott az ELTE-BEAC gárdája ellen a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese szerdán este.