A Tolna-Mözs sem jelentett akadályt

spigott - 2024. szeptember 28. 15:00

Nagyon sima győzelemmel tartotta itthon a három pontot a Tolna-Mözs elleni pénteki bajnokin a Dunaújváros futsal együttese.

Kép: DO-archív

A Sárbogárd és a Tihany elleni meggyőző sikerek után a Tolna-Mözs elleni hazai találkozón lépett pályára a Dunaújváros futsal együttese az NB II-es pontvadászat harmadik fordulójában pénteken este.

A rácalmási összecsapás esélyesének egyértelműen a mieink számítottak, akik ennek megfelelően is kezdtek, s már a második percben megszerezték a vezetést Ivacs révén, majd újabb bő két perc elteltével Ivacs második góljával meg is duplázták fórjukat (2-0). A folytatás is komoly hazai fölényt hozott, s bár a vendégek sokáig állták a sarat, a 19. percben már ők sem tehettek semmit, így Fekete találata után 3-0-s dunaújvárosi fórral vonultak pihenőre a felek.

A térfélcserét követően némi meglepetésre szépíteni tudott az ellenfél, mely Mészáros góljával hozta vissza magát kettőre, de ennél tovább már nem jutottak. Bár együttesünk bőkezűen szórta el lehetőségeit, az utolsó tíz percben bedarálta vetélytársát, hiszen a 29. percben Váradi, majd nem sokkal később Rácz volt eredményes, amivel végleg eldőlt a pontok sorsa. A véghajrában még Varga is feliratkozott a gólszerzők közé, így futsalosaink nagyon sima, 6-1-es győzelemmel tartották itthon a három pontot, így három fordulót követően is hibátlanul állnak a bajnoki tabella élén.

Tárgyilagosan értékelte a meccset a lefújás után Tóth Árpád vezetőedző, aki szerint akár nagyobb különbséggel is nyerhetett volna együttese
– Végig a mi akaratunk érvényesült és akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, de sajnos rengeteg helyzetet hagytunk kihasználatlanul.

Dunaújváros Futsal – Tolna-Mözs FSE 6-1 (3-0)
Gólszerzők: Ivacs 2, Fekete, Váradi, Rácz, Varga, ill.: Mészáros

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés – Ivacs, Csányi, Varga, Vincze. Csere: Váradi, Pribék, Rácz, Fekete. Vezetőedző: Tóth Árpád.

A rovat további hírei: Sport

Remek hajrá, szép siker a címvédő ellen

Remek hajrá, szép siker a címvédő ellen

2024. szep. 28.

Dunaújvárosban szakadt meg a brassói hokisok jó sorozata az Erste Liga péntek esti fordulójában.

DSTV: tornával emlékeztek

DSTV: tornával emlékeztek

2024. szep. 27.

Immáron negyedik alkalommal rendezte meg a DKSE torna szakosztálya a Pap Zoltán Emlékversenyt, melynek a legendás edzőről elnevezett Pap Zoltán Tornacsarnok adott otthont szeptember 21-én szombaton. Hangkép.

Újra hazai pályán a futsalosok

Újra hazai pályán a futsalosok

2024. szep. 27.

A Tolna-Mözs elleni hazai összecsapáson őrizné meg hibátlan mérlegét az NB II Nyugati csoportjában a Dunaújváros Futsal együttese ma este hét órától.

A címvédő érkezik

A címvédő érkezik

2024. szep. 27.

Az éllovas Brassó elleni hazai összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este fél héttől.

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

2024. szep. 26.

A címvédő Karmacsi mellett már csak az SZP-Asztalos együttese hibátlan a városi kispályás labdarúgók ST Solar csoportjában.

Újra fociztak az ovisok (galériával)

Újra fociztak az ovisok (galériával)

2024. szep. 26.

Remek időben, kiváló hangulatban rendezték meg a 2024-es Ovi Foci Kupa második fordulóját a Római Városrészi Tagóvodában kedden délelőtt.

Új elnökséget választott a DKSE

Új elnökséget választott a DKSE

2024. szep. 25.

Mátyás Gábor immáron ötödik ciklusát kezdheti meg a Dunaújvárosi Központi Sportegyesület ügyvezető elnökeként.