Elszenvedte első bajnoki vereségét a DFC

spigott - 2024. október 7. 12:30

Véleményes gólokkal szenvedett 3-1-es vereséget a Dunaújváros FC labdarúgó csapata a szezonban továbbra is hibátlan Mór vendégeként a Fejér Vármegyei első osztályban.

Kép: DO-archív

Az idei szezonban még hibátlan Mór vendégeként folytatta a megyei első osztályú bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC csapata a mögöttünk hagyott hétvégén. Gróf András alakulata igyekezett korán magához ragadni a kezdeményezést, s erőfeszítéseit hamar siker is koronázta, mert egy jobb oldalról érkező labdát Godslove passzolt közelről a hazai kapuba (0-1). A vendéglátók azonban nem estek össze, a 27. percben Szekeres révén egalizáltak, majd egy perccel később erősen lesgyanús helyzetből Bezerédi is bevette a dunaújvárosi kaput, így máris 2-1-es hazai előnyt mutatott az eredményjelző.

A vendéglátók a szünetig megőrizték előnyüket, s a második felvonás nagyobbik részében is becsülettel védték kapujukat, így hiába játszott komoly fölényben együttesünk, vagy az utolsó passzokba csúszott hiba, vagy egy önfeláldozó hazai bekk akadályozta meg a nagyobb helyzetek kialakítását. A 79. percben újabb véleményes gólt szerzett a móri alakulat, ugyanis Király Bencét ütötték le a mieink tizenhatosán belül, majd ezt követően Varga Balázs megszerezte a hazaiak harmadik találatát (3-1).

A hátralévő időben már nem tudott betalálni a DFC, mely elszenvedte első idei vereségét a bajnokságban, így öt találkozót követően nyolc szerzett ponttal áll a tabella nyolcadik helyén, úgy, hogy az éllovas Sárbogárd huszonegy pontot szerzett eddigi hét mérkőzésén.

Mór – DFC 3-1 (2-1)
DFC: Dunaújváros FC: Bolla – Hegedűs K., Tapiska, Ferenczy, Király B. (Káveczki,  82.), Vagyóczki, Dorogi R., Gál B. (Kiss B., 75.), Szepessy R., Bata, Godslove. Vezetőedző: Gróf András.

A rovat további hírei: Sport

Szériagyőzelem és két ezüst a Világkupán

Szériagyőzelem és két ezüst a Világkupán

2024. okt. 07.

Remekül szerepeltek a DKSE tornászai a Szombathelyen megrendezett Waberer's Challenge Világkupán.

Visszavágott a címvédő

Visszavágott a címvédő

2024. okt. 07.

Már az első harmadban nehéz helyzetbe hozta magát a DAB a Brassó ellen, így hiába próbálkozott a folytatásban becsülettel, háromgólos vereséget szenvedett a címvédő otthonában.

Továbbjutott a DFVE a Bajnokok Ligájában!

Továbbjutott a DFVE a Bajnokok Ligájában!

2024. okt. 06.

Mindkét francia ellenfelét magabiztosan győzte le a DFVE női vízilabda csapata a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Vereséggel startolt a DKSE az Extraligában

Vereséggel startolt a DKSE az Extraligában

2024. okt. 06.

Csak az első szettben tudta megnehezíteni a házigazda TFSE dolgát a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga első fordulójában.

Felemás kezdés a BL-ben

Felemás kezdés a BL-ben

2024. okt. 05.

A házigazdát legyőzte, a BVSC-től viszont kikapott a DFVE női vízilabda csapata a Bajnokok Ligája selejtezőjének első két találkozóján.

Vereséggel kezdte erdélyi túráját a DAB

Vereséggel kezdte erdélyi túráját a DAB

2024. okt. 05.

Gyergyószentmiklóson kapott ki a szezon első erdélyi vendégjátékának nyitómeccsén az Acélbikák alakulata pénteken délután. 6-1 lett a vége, ennél jóval több kell az eredményesebb folytatáshoz.

Idegenben kezdi a szezont a DKSE

Idegenben kezdi a szezont a DKSE

2024. okt. 04.

A TFSE vendégeként vág neki az Extraliga 2024/2025-ös szezonjának a DKSE felnőtt röplabda csapata szombaton délután három órától.