Elvárható a győzelem

spigott - 2024. október 11. 17:00

Az újonc KSI elleni szombati bajnokin sem lehet más célja a DFVE női vízilabdázóinak, mint a három pont magabiztos megszerzése.

Kép: DO-archív

Remekül sikerült a DFVE női vízilabda csapatának bemutatkozása az OB I-es pontvadászatban, ugyanis Makszim Kordonszkij együttese Szentesen ugrott medencébe szerdán este, s végig vezetve aratott kiütéses, 21-4-es győzelmet. Vízilabdázóink három negyedben is eljutottak legalább öt gólig, akcióból és előnyből is remekül használták ki lehetőségeiket, így ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyerve hozták el a három pontot a szebb napokat is látott szentesiektől.

Túl sok pihenő azonban nem jutott együttesünknek, melyre szombaton már újabb feladat vár, ugyanis délelőtt fél tizenegytől a fővárosi Komjádi Béla Sportuszodában ugranak medencébe Garda Krisztináék az újonc KSI SE ellen. Vízilabdázóink hétvégi ellenfele igen fiatal csapattal vágott neki az idei szezonnak, legidősebb játékosa is mindössze huszonegy esztendős, s ez az első fordulóban elért eredményén látszott, ugyanis az UVSE ellen 20-6-os vereségbe futott bele.

Ilyen előzmények után nem is lehet más célja a DFVE női vízilabdázóinak, mint a három pont begyűjtése, s bár abban biztosak lehetünk, hogy a fővárosiak mindent el fognak követni a szoros meccsért, a dunaújvárosiak magabiztos győzelmen kívül minden más eredmény komoly meglepetést jelentene.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: éremeső a szőnyegen

DSTV: éremeső a szőnyegen

2024. okt. 11.

Összesen huszonöt éremmel zárták a Hatvanban megrendezett grappling magyar bajnokság küzdelmeit a dunaújvárosi Fox SE versenyzői. Hangkép.

Hazai pályán az Acélbikák

Hazai pályán az Acélbikák

2024. okt. 11.

A tabellán második BJA HC elleni hazai összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák csapata ma este fél héttől.

Szép siker és továbbjutás a kupában

Szép siker és továbbjutás a kupában

2024. okt. 10.

Már a legjobb nyolc között vannak a Dunaújváros FC női labdarúgói a Magyar Kupa idei kiírásában.

Gálázott Szentesen a DFVE

Gálázott Szentesen a DFVE

2024. okt. 10.

Huszonegy gólt szerezve nyerte idei első bajnoki mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Szentes otthonában.

Fradi-siker a Tüskecsarnokban

Fradi-siker a Tüskecsarnokban

2024. okt. 10.

Kétgólos vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata a Ferencváros otthonában szerdán este.

Élmezőnyben a Pentele ASE

Élmezőnyben a Pentele ASE

2024. okt. 09.

A Pentele ASE első számú csapata simán nyert, míg a második együttes küzdelmes döntetlent ért el hétvégi bajnokiján.

Éremeső a diákolimpián

Éremeső a diákolimpián

2024. okt. 09.

Tizenhat dobogós helyezéssel zárták a DKSE és fiókszakosztályainak birkózói a Nagykanizsán megrendezett területi diákolimpiát.