Betörő rendőrkézen

2014. december 3. (szerda) 15:48 - spigott

Több hétvégi házba is betört Dunaújváros-Szőlőhegyen az az 52 éves asszony, akivel szemben vádemelést javasolnak a rendőrök.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást E. László Józsefné 52 éves helyi lakossal szemben. Az asszonyt azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy a 2013. és 2014. év tavaszán két Dunaújváros- Szőlőhegyi hétvégi ingatlanba is betört és onnan gázpalackokat és kisgépeket tulajdonított el.
E. László Józsefnét lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, aki részletes beismerő vallomást tett. A gyanúsított tartózkodási helyén megtartott házkutatás során a rendőrök megtalálták az egyik hétvégi házból ellopott gázpalackok egyikét, amit jogos tulajdonosának visszaadtak.  A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának dolgozói a nyomozást eredményesen befejezték és az illetékes ügyészségnek megküldték a bűnügyi iratokat.

A rovat további hírei: Sziréna

Baleset a 6-os úton a város határánál

Baleset a 6-os úton a város határánál

2019. november 11. (hétfő)

Két személyautó ütközött a 6-os főúton, Dunaújvárosnál. Az esethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. A mentők is a helyszínen vannak.

Tövestől fordult ki egy Vasmű úti platán

Tövestől fordult ki egy Vasmű úti platán

2019. november 11. (hétfő)

Parkoló személygépkocsikra dőlt egy platánfa november 10-én délután Dunaújvárosban. A Vasmű úton a tizenöt méter magas fa gyökerestől fordult ki a felázott földből. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták le a nyolcvan centiméter törzsátmérőjű platánt a két autóról. Személyi sérülés nem történt.

Közúti ellenőrzések jönnek

Közúti ellenőrzések jönnek

2019. november 11. (hétfő)

Novemberben közúti ellenőrzéssel és tájékoztatással, felvilágosítással segíti a téli közlekedésre való felkészülést az Innovációs és Technológiai Minisztérium – közölte a tárca parlamenti államtitkára

Hanyatlásnak indult a közlekedési morál

Hanyatlásnak indult a közlekedési morál

2019. november 10. (vasárnap)

Úgynevezett vörös kódot adott ki a rendőrség az elmúlt időszak baleseti adatai miatt. Szeptembertől rohamos hanyatlásnak indult a közlekedési morál, 2 hónap alatt 127-en haltak meg az ország közútjain.

Életmentő lakótárs a bajban

Életmentő lakótárs a bajban

2019. november 09. (szombat)

Egy héten belül két családnál is életét mentett a szén-monoxid-érzékelő Fejér megyében. A hétvégén Sárbogárdon, november 7-én, csütörtökön pedig Dunaújvárosban kérték a tűzoltók segítségét a mérgező gáz veszélye miatt.

Még aznap elkapták a tolvajt

Még aznap elkapták a tolvajt

2019. november 07. (csütörtök)

Egy dunaújvárosi butikba tört be egy ismeretlen elkövető 2019. november 1-én hajnalban. A betörő az üzlet ajtaját befeszítve jutott be a helyiségbe, ahonnan ékszereket, ruházati kiegészítőket valamint a kasszából készpénzt tulajdonított el.

Előzetesben az éjszakai ámokfutók

Előzetesben az éjszakai ámokfutók

2019. október 31. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség indítványozta egy 28 éves és egy 36 éves férfi letartóztatását, akik egy éjszaka alatt több bűncselekményt is elkövettek Dunaújvárosban.