DVSI: most két vereség

spigott - 2015. február 17. 13:05

Két vereséggel zárta az Országos Gyermek Bajnokság dunaújvárosi régiódöntőjét hétvégén a DVSI U12-es fiú kézilabda csapata.

A régiódöntő utolsó fordulóját játszotta hétvégén az Arany iskola tornacsarnokában a DVSI U12-es fiú kézilabda csapata az Országos Gyermek Bajnokság küzdelmeiben. Virág Roland és Szabó Kristóf tanítványai két találkozót játszottak a megméretésen, de ezúttal nem jutott számukra túl sok sikerélmény, mert a Kőkuti Sasok 28-19-re, míg a Tatabánya 28-22-re győzte le a sportiskolás fiatalokat.

Eredmények, összeállítás:

DVSI – Kőkuti Sasok 19-28
DVSI – Grundfos Tatabánya KC 22-28
DVSI: Harcos Norbert, Mikler Krisztián, Tóth Levente, Tóth Gábor, Szabó Mátyás, Orbán Benedek, Für Alex, Bene Tamás, Fábián Martin, Paizs Miron, Müller Barna, Kárász Erik, Szarka Dénes, Kovács Benjámin, Győrki Mike. Edzők: Virág Roland, Szabó Kristóf.

A rovat további hírei: Sport

Hajdu Jonatánék ezüstérmesek a vb-n

Hajdu Jonatánék ezüstérmesek a vb-n

2024. aug. 25.

Remek versenyzéssel szerzett ezüstérmet Hajdu Jonatán és Takács Kincső kettőse a nem olimpiai számok üzbegisztáni világbajnokságán.

Tanulságos vereség a dél-koreai bajnok ellen

Tanulságos vereség a dél-koreai bajnok ellen

2024. aug. 24.

Bár nagyot küzdött, végül 39-35 arányú vereséget szenvedett első és utolsó hazai felkészülési meccsén a DKKA felnőtt együttese – az eredmény egyébként dicséretes, mert az ellenfél a dél-koreai bajnokság győztese, a Sugar Gliders gárdája volt.

DSTV: idősebbek is elkezdhetik

DSTV: idősebbek is elkezdhetik

2024. aug. 23.

Tavasz óta színesíti a Dunaújvárosban elérhető edzésformák palettáját az air bungee fitness. Hangkép.

Táboroztak a sárkányhajósok

Táboroztak a sárkányhajósok

2024. aug. 23.

Remek hangulatban rendezték meg idei nyári táborukat a Dragon Steel SE sárkányhajósai.

DSTV: focival ünnepeltek

DSTV: focival ünnepeltek

2024. aug. 22.

Ötödik alkalommal rendezte meg az Augusztális Foci kupát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a DLSZ Arénában, augusztus 20-án. A megméretésre nyolc együttes nevezését fogadták el a szervezők, azzal a nem titkolt céllal, hogy mozgással, labdarúgással ünnepeljék államalapításunk újabb évfordulóját. Hangkép.

A harmadik harmadra lehet építeni

A harmadik harmadra lehet építeni

2024. aug. 22.

Négygólos vereséget szenvedett az ukrán válogatott elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Elkészült a futsalosok sorsolása

Elkészült a futsalosok sorsolása

2024. aug. 21.

Sárbogárdon kezdi, majd Érden zárja az NB II-es pontvadászat Nyugati Csoportjának 2024/2025-ös szezonját a Dunaújváros Futsal csapata.