Futsal: győzelem a rivális ellen

spigott - 2015. április 3. 16:51

A DFDSE U20-as futsal csapata kiütéses sikert aratott, az U17-es gárda viszont rossz helyzetkihasználása miatt vereséget szenvedett a Veszprém együttesétől.

A főiskola sportcsarnokában léptek pályára tegnap DFDSE utánpótlás futsal csapatai, melyek ellenfele a Veszprém gárdája volt az U20-as és az U17-es korosztályban is. A két korosztályos együttes rendre nagy csatákat vívott egymással az idei szezonban, így ezúttal is kemény mérkőzésekre lehetett számítani. Az U20-as korosztály összecsapásán azonban elmaradt a kiélezett küzdelem, köszönhetően elsősorban annak, hogy a dunaújvárosi fiatalok remek teljesítménnyel rukkoltak elő: a 3-2-es félidei állást követően állva hagyták vetélytársukat, s Nédó, valamint Farkas három-három találatával végül kiütéses, 10-3-as győzelmet arattak.

Az U17-es együttes viszont ezúttal nem tudta begyűjteni a három pontot, amit leginkább annak köszönhetett együttesünk, hogy hiába dolgoztak ki sok helyzetet játékosai, ezek nagy része kimaradt. Az ellenfél kapusa remek napot fogott ki, ráadásul a kapufa sem volt a mieinkkel, így hiába játszottak izgalmas, szoros mérkőzést fiataljaink, végül a Veszprém örülhetett a 8-5-ös győzelemnek. A DFDSE U17-es és U20-as futsal csapatai holnap délelőtt újra hazai környezetben méretik meg magukat, mivel délelőtt tíz órától a Békéscsaba korosztályos együttesei ellen húznak szerelést.

Eredmények, gólszerzők:

U20
DFDSE - Veszprém Futsal Club 10-3
(3-2)
Gólszerzők: Nédó 3, Farkas E. 3, Dorogi 2, Gyöngyösi, Kaszala

U17
DFDSE - Veszprém Futsal Club 5-8
(2-3)
Gólszerzők: Kiss P. 3, Dancs, Varga L.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: teljes siker

DSTV: teljes siker

2024. máj. 21.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő. A segítség pedig számokban is mérhető: 2.221.900 forintot gyűjtöttek össze az intézménynek. Hangkép.

Véget ért az ötödik forduló a Campusban

Véget ért az ötödik forduló a Campusban

2024. máj. 21.

Kiegyenlített első félidő után sorozatban öt gólt lőve diadalmaskodott a Labdaérzék gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának legutóbbi fordulójában.

Végül biztos Kohász-siker

Végül biztos Kohász-siker

2024. máj. 21.

Újabb győzelemnek örülhetett a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es együttese a felnőtt NB II-es bajnokságban.

Kovács-Seres Hunor parádésan úszott Piombinóban

Kovács-Seres Hunor parádésan úszott Piombinóban

2024. máj. 20.

Remek versenyzéssel végzett a rendkívül erős mezőny huszadik helyén Kovács-Seres Hunor a nyíltvízi úszók Európa Kupájának első, olaszországi állomásán.

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

2024. máj. 20.

Bő fél órát emberhátrányban játszva szenvedett 3-0-s vereséget az éllovas Szentlőrinc elleni bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

2024. máj. 19.

Négy fiatal játékosa is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatával.

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

2024. máj. 19.

Kiváló védekezéssel, valamint Wéninger Alexa parádés kapusteljesítményével aratott 23-18-as győzelmet a DKKA felnőtt együttese a Kisvárda ellen szombaton este.