Kézilabda: pénteken pótolják a bronzmeccset

2015. május 7. (csütörtök) 10:44 - spigott

Pénteken este hat órától játsszák újra az Érd és a DKKA csapatainak áramszünet miatt félbeszakadt bronzmérkőzését, melyre ismét szurkolói buszt indít együttesünk vezetése.

Mint ismert, a félidőben félbeszakadt az Érd és a DKKA női kézilabda csapatainak tegnap esti bronzmérkőzése, miután az érdi sportcsarnokban elment az áram, s így az együttesek értelemszerűen nem folytathatták az összecsapást. Az ugyanakkor már tegnap este várható volt, hogy hamar megszületik a döntés arról, mikor is játsszák újra a rendhagyó körülmények között befejezett mérkőzést. A DKKA vezetése arról tájékoztatta honlapunkat ma délelőtt, hogy megszületett a megegyezés a két csapat között, így a bajnoki bronzcsata első mérkőzését május 8-án, vagyis pénteken este hat órától játsszák újra a felek, természetesen ismét Érden.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetése igyekszik mindent elkövetni azért, hogy együttesünk a lehető legtöbb biztatást kapja a holnapi találkozón, így ismét ingyenes szurkolói buszt indít Érdre. A drukkerjáratra péntek déli tizenkét óráig – e-mail cím és név megadásával – lehet jelentkezni a DKKA titkárságának e-mali címén, a busz délután fél ötkor indul a Sport ételbár elől. Fontos információ, hogy csak a szurkolói busz lesz ingyenes a dunaújvárosi drukkerek számára, azoknak, akik nem voltak ott a szerdai mérkőzésen, a helyszínen kell megváltaniuk belépőiket, melyek árait az érdiek csapathonlapján találhatják meg az érdeklődők. Azok számára, akik tegnap megvették a meccsjegyet, ingyenesen lesz megtekinthető a péntek esti összecsapás.

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbított kvalifikációs időszak

Hosszabbított kvalifikációs időszak

2020. június 01. (hétfő)

A súlyemelők tokiói olimpiára selejtező időszaka október 1-jén folytatódik és 2021. április 30-án ér véget a sportági világszövetség (IWF) honlapjának híre szerint.

Két forduló után jön a döntő a strandröplabdázóknál

Két forduló után jön a döntő a strandröplabdázóknál

2020. június 01. (hétfő)

A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnökségének tervezete értelmében két fordulóból és a döntőből áll majd az idei strandröplabda országos bajnokság.

Milyen sportot válasszunk? (1. rész)

Milyen sportot válasszunk? (1. rész)

2020. május 31. (vasárnap)

Meghatározó lehet az egészséges életmód felé vezető úton, hogy milyen mozgást építünk be a mindennapokba. Milyen sportágat válasszunk? Miből választhatunk? Honnan fogjuk tudni, hogy nekünk való-e egy-egy edzésforma?

Elkészült a versenykiírás

Elkészült a versenykiírás

2020. május 31. (vasárnap)

A Magyar Kézilabda Szövetség Versenybizottsága elkészítette a 2020/2021-es felnőtt női és férfi NB I-es bajnokságok versenykiírását.

Megvannak a liga legjobbjai

Megvannak a liga legjobbjai

2020. május 30. (szombat)

Hat egyéni kategóriában hirdettek végső győztest pénteken az Erste Liga különdíjainak odaítélésénél.

Újra együtt edzenek a válogatott birkózók

Újra együtt edzenek a válogatott birkózók

2020. május 30. (szombat)

A héten megkezdték a közös munkát a magyar birkózó-válogatott tagjai, akik Sike András kötöttfogású kapitány szerint a körülményekhez képest jó állapotban érkeztek vissza a hosszú kényszerpihenőről.

Azari Zsolt rangos elismerése

Azari Zsolt rangos elismerése

2020. május 29. (péntek)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának kapitánya, Azari Zsolt kapta meg idén az Erste Liga Mr. Spirit díját.