Halálos baleset a 6-oson Ercsinél

doszerk - 2015. június 8. 8:06

Halálos baleset történt Ercsinél a 6-os úton. Kisteherautó és személykocsi karambolozott, az előbbi vezetője kirepült a járműből és meghalt. A személyautó vezetőjét a tűzoltók szabadították ki a kocsiból, őt mentőhelikopter szállította el. Teljes útzár volt érvényben, melyet közben feloldottak.

FRISS

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, a 6-os számú főút ismét teljes szélességében járható.

 

Egy ember meghalt hétfő reggel a 6-os főúton Százhalombatta és Ercsi közötti balesetben, ahol egy kisteherautó személygépkocsival ütközött - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila szerkesztőségünknek elmondta, az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a járműből kirepült, és a helyszínen életét vesztette. A személyautót egy női vezette, aki  beszorult a gépkocsiba, őt az érdi hivatásos  tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd a mentők kórházba vitték. Állapota súlyos, életveszélyes.

A beleset körülményeiről jelenleg ennyi tudható: egy Skoda típusú személygépkocsival közlekedő 31 éves nő, eddig tisztázatlan okokból között, áttért a szemközti sávba és egy Peugeot típusú kistehergépkocsinak ütközött. 

A baleseti helyszínelés és műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyik. A rendőrök a százhalombattai és a ráckeresztúri lehajtónál az M6-os autópályára terelik a forgalmat. Az autópálya érintett szakasza a helyszínelés ideje alatt ingyenesen járható - tudtuk meg a rendőrség szerkesztőségünkhöz eljuttatott gyorsjelentéséből.

Fotók:MTI/Mihádák Zoltán

Fotók: police.hu

A rovat további hírei: Sziréna

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

2022. nov. 30.

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma. Döbbenetes adatok mellett az ünnepi időszak tényezőire fókuszáló tűzmegelőzési tipptárral is szolgál a megyei katasztrófavédelem.

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

2022. nov. 29.

Halálos kimenetelű baleset történt ma kor reggel Szabadegyháza térségében – egy 72 éves asszony vesztette életét, értesült a DO.

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

2022. nov. 28.

A város határában, a Papírgyári úti kihajtó után ütközött egy motorkerékpár és egy teherautó – személyi sérülés is történt, de már feloldották az útzárat. (FRISSÍTVE!)

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

2022. nov. 26.

Egy napon belül kétszer bukott be a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr – a második után már úgy kezdtek eljárást vele szemben, hogy őrizetbe is vették a rendőrök, értesült a DO. (Agyátültetésről sajnos nem kaptunk jelentést.)

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

2022. nov. 24.

Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat az ittasan őrjöngő dunaújvárosi férfi ellen – súlyosbító körülmény, hogy áldozata saját 9 éves kisgyermeke volt. Nagyon durva történet, nagyon szomorú eset.

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

2022. nov. 23.

A 14 éves fiatal múlt kedden tűnt el Mezőfalváról, a kiskorút a rendőrök jelenleg is keresik. Eddig eredménytelenül: jelentkezzen, ha bármit tud róla – már egy megosztás is segíthet!

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

2022. nov. 22.

Újév napjára időzítette a bűncselekményt egy férfi, előbb veréssel fenyegetett, majd kirabolt egy 15 éves kamaszt. Most emeltek vádat ellene, és többszörös visszaesőként komoly büntetésre számíthat, értesült a DO.