Birkózás: az élvonal a tét

2015. november 9. (hétfő) 18:09 - spigott

A csapatbajnokság 7-9. helyéről, s ezzel együtt az élvonalban maradásról döntő mérkőzésein lépnek szőnyegre szerdán este a Dunaferr SE birkózói a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Nagyon fontos este elé néz szerdán a Dunaferr SE birkózó szakosztálya, mely a Dunaújvárosi Sportcsarnokban látja vendégül a Kecskeméti TE és a Szombathelyi Haladás VSE együttesét a felnőtt NB I-es Csapatbajnokság helyosztójának odavágó mérkőzésein. A 7-9. helyről döntő párharcokban ugyanis az élvonalban maradás a tét, hiszen a jelenlegi versenykiírás szerint a kilenccsapatos NB I-ből az utolsó helyezett esik ki a másodosztályba.

Nem vár tehát könnyű feladat a dunaújvárosi birkózókra, akik azonban becsülettel készülnek a szerdai megméretésre, s mint azt Mátyás Gábor, a Dunaferr SE ügyvezető elnöke érdeklődésünkre elárulta, szeretnének olyan eredményt elérni, amivel reális esélyük lehet a bennmaradásra a párharc jövő hét keddi, kecskeméti visszavágóján.

A hivatalos program szerda este hat órától a Kecskemét és Szombathely összecsapásával kezdődik, majd este héttől a Dunaferr SE és a Kecskemét együttesi mérik össze egymással tudásukat. A nap zárómeccse is a mieinké lesz, hiszen nyolc órától a Haladás ellen zárja a helyosztók első fordulóját a Dunaferr SE, melynek vezetői sok szeretettel várnak minden szurkolót az ingyenesen megtekinthető csapatbajnoki fordulóra.

A csapatbajnoki helyosztó szerdai programja

2015. 11. 11. 18.00 Kecskeméti TE - Szombathelyi Haladás VSE
2015. 11. 11. 19.00 Dunaferr SE - Kecskeméti TE
2015. 11. 11. 20.00 Dunaferr SE - Szombathelyi Haladás VSE

A rovat további hírei: Sport

Négy dunaújvárosi a válogatottban

Négy dunaújvárosi a válogatottban

2019. december 10. (kedd)

Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta és Vályi Vanda is bekerült a magyar női vízilabda válogatott Európa-bajnokságra készülő bő keretébe.

Nyílt edzéssel segített az RBC

Nyílt edzéssel segített az RBC

2019. december 09. (hétfő)

Nagy sikerrel zárult a Rácalmási Boot Camp közösség november 24-én megrendezett jótékonysági edzése: résztvevőként és nézőként is sokan voltak kíváncsiak a sporteseménye.

Foci és jótékonyság a sportcsarnokban

Foci és jótékonyság a sportcsarnokban

2019. december 09. (hétfő)

A labdarúgás mellett a jótékonyságé volt a főszerep a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hagyományos tornáin, a Mikulás Kupán és az Adventi Foci Kupán.

Bravúros hazai siker

Bravúros hazai siker

2019. december 09. (hétfő)

Parádés második harmaddal alapozta meg bravúros győzelmét a Komárom elleni bajnokin a DUE-RFT floorball csapata.

Kassai öröm Dunaújvárosban!

Kassai öröm Dunaújvárosban!

2019. december 08. (vasárnap)

Minden meccsét megnyerve hódította el a Santa Claus Kupa első helyét a Kassa U10-es jégkorong csapata.

Biztos siker idegenben

Biztos siker idegenben

2019. december 08. (vasárnap)

Szettveszteség nélkül aratott győzelmet a székesfehérvári bajnoki mérkőzésén a Dunaferr SE röplabda csapata.

Kupagyőztes a DUE-Maarsk Graphics!

Kupagyőztes a DUE-Maarsk Graphics!

2019. december 08. (vasárnap)

Heroikus küzdelemben, ötméteresekkel aratott 13-12-es győzelmet az UVSE elleni Magyar Kupa fináléban a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata!