Egyre kevesebb a nyitott kérdés a Campusban

spigott - 2016. május 29. 8:16

A B.T. Team már feljutott a legjobbak közé, míg a Triplex Kft. együttese búcsúzott a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályából.

Három összecsapással ért véget pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának utolsó, 18. fordulója. A játéknap első találkozóján a sereghajtó Triplex Kft., valamint a nyolcadik Varázs Kép játszott egymással, méghozzá egy olyan mérkőzést, melynek utóbbi számára volt komoly tétje, hiszen csak egy győzelemmel maradt volna esélye az osztályozó elkerülésére. Ehhez képest a Triplex egyáltalán nem adta olcsón magát sőt, az első félidő végén vezetett, s akkor sem esett kétségbe, mikor ellenfele a meccs hajrájában átvette a vezetést, mert újabb két gólt szerezve fordított, s végül 5-4-es győzelmet aratott.

A nap második mérkőzésén az utolsó előtti Kiscsövesek és a Corner Police mérte össze egymással erejét, s ahogy az várható is volt, komoly küzdelmet vívtak egymással a csapatok. A találkozó első félidejében jól zártak a védelmek, így egyetlen gólt sem láthattak a Lorántffy iskola műfüves pályájára kilátogatók, ám az utolsó negyed órában a rendőrök kétszer is betaláltak, s mivel ellenfelük csak egyszer tudott válaszolni, így a Corner örülhetett a 2-1-es győzelemnek.

Az este zárómeccsén az Irapuató és a Mirage húzott szerelést, de a várt nagy küzdelem itt elmaradt, mert a Mirage valósággal átgázolt ellenfelén. Azari Zsolték már az első félidőben öt találattal szomorították ellenfelüket, s bár a térfélcsere után valamelyest feljavult az Irapuató is, a Mirage végül nem csak a 8-1-es sikernek örülhetett, hanem annak is, hogy újabb szerzett pontjainak köszönhetően elkerülte az osztályozót a Campus Osztályban.

A bajnokságból mindössze egyetlen mérkőzés van már csak hátra, ám az Irapuató és a Corner Police meccsének már nincs komoly tétje, mert az már eldőlt, hogy a B.T. Team jut fel a Zeus Osztályba, míg Triplex gárdája esik ki a III. osztályba. Az osztályozók azonban ígérnek még izgalmakat, ugyanis a Hamutiprók és a Gyalog Galopp a feljutásért, míg a Kiscsövesek és a Varázs Kép a kiesés elkerüléséért játszik még két-két találkozót.

Eredmények

2016. 05. 27. 18:30 Triplex Kft. - Varázs Kép 5-4 (2-1)
2016. 05. 27. 19:30 Kiscsövesek – Corner Police 1-2 (0-0)
2016. 05. 27. 20:30 Irapuató – Mirage 1-8 (0-5)

A bajnokság állása a 18. forduló után: 1. B.T. Team 45 pont, 2. Hamutiprók 41 pont, 3. Gyalog Galopp 34 pont, 4. Dzsó-Ker FB 25 pont, 5. Mirage 23 pont, 6. Irapuató 22 pont (17 mérk.), 7. Corner Police 21 pont (17 mérk.), 8. Varázs Kép 19 pont, 9. Kiscsövesek 14 pont, 10. Triplex Kft. 12 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: jótékonysági sportbál

DSTV: jótékonysági sportbál

2024. máj. 01.

Szerencsére vannak olyan rendezvények a városban amelyek sikerrel újjászülettek a koronavírus-járvány után. Ilyen volt a Vasvári iskola jótékony célú sportbálja múlt pénteken – a remélt bevételek az iskola fejlesztését, s ezzel együtt a gyerekek fejlődését szolgálták. Hangkép.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.