Biztos győzelmek idegenben

spigott - 2017. március 9. 12:52

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia junior és ifjúsági együttese is könnyedén nyert Békéscsabán a korosztályos bajnokságot legutóbbi játéknapján.

Ugyan a felnőttek mérkőzésére csak pénteken kerül sor, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ifjúsági és junior csapata már szerdán összemérte erejét a Békéscsaba hasonló korosztályú együtteseivel.
Az NB I-es pontvadászat 17. fordulójában előbb az ifjúságiak léptek pályára, nem titkoltan a győzelem reményében, hiszen míg Vártok Ákos tanítványai a negyedik, addig a házigazda a kilencedik helyen állt a tabellán. A vendéglátók persze igyekeztek megnehezíteni fiataljaink dolgát, s az első félidőben egy nagyjából sikerült is nekik, mivel a nyitó harminc percet követően "csak" öt góllal, 12-7-re vezetett a Kohász. A térfélcsere után viszont átrobogott ellenfelén együttesünk, mely a fordulás után húsz lőtt találat mellett csak kilencet kapott, így végül sima, 32-16-os sikernek örülhetett.

Képek: DO-archív

Ahogy az ifjúságiak, úgy a juniorok mezőnyében is a DKKA csapata számított az esélyesnek, hiszen a mieink a hatodik, míg a Békéscsaba a tizenkettedik helyről várta a szerdai mérkőzést. A Kohász utánpótlása azonban itt is érvényre juttatta a papírformát, ugyanis már az első felvonás végén hat találattal vezetett, melyhez a második fél órában további három gólt tettek hozzá fiataljaink, akik 29-20-as győzelemmel erősítették meg hatodik helyüket a korosztályos pontvadászat tabelláján.

Eredmények

Ifjúságiak: Békéscsabai ENKSE – DKKA 16-32 (7-12)

Juniorok: Békéscsabai ENKSE – DKKA 20-29 (10-16)

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.