Felemás hétvége az utánpótlásnál

spigott - 2017. március 14. 12:31

Az Országos Serdülő Bajnokságban vereséget szenvedett, az Erima Bajnokságban viszont két alkalommal is győzni tudott a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Több mérkőzést is játszott a közelmúltban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő együttese, mely pénteken délután Gárdonyban lépett pályára, ahol az Országos Serdülő Bajnokság F-csoportjának 5-8. helyért megrendezett alsóházi találkozóján mérette meg magát. Takács Józsefné tanítványain ezúttal nagyon látszott, hogy régóta nem játszottak tétmérkőzést, rengeteg eladott labdával könnyítették meg ellenfelük dolgát a dunaújvárosi fiatalok, így a gárdonyiak 13-6-os első félidő után simán, 26-15-re nyertek serdülőink ellen, s mint azt a csapat edzője elmondta, ugyan voltak szép megoldásaik, ám a pénteken látottnál lényegesen nagyobb koncentrációra lesz szükségük a jövőben a szebb eredmények eléréséhez.

Képek: DO-archív

Vasárnap már hazai környezetben lépett pályára a DKKA csapata az Erima bajnokság újabb fordulójában, ahol először a Budaörs együttese volt a mieink ellenfele. Mint az Takács Józsefné beszámolójából kiderült, a mérkőzés elején mindkét csapat sok hibával, idegesen játszott, ám ahogy megnyugodtak serdülőink, jöttek a szebbnél is szebb megoldások, könnyű gólok, így a remélt győzelem sem maradhatott el. A nap második összecsapásán a Hódmezővásárhely volt az ellenfél, s bár ezúttal pontatlanabbul, több hibával játszottak a mieink, mint tették azt az első meccsen, ha nehezen is, de végül itt is sikerült begyűjteni a két bajnoki pontot.

Eredmények

OSB
Gárdony-Pázmánd SE – DKKA 26-15
(13-6)

Erima bajnokság
DKKA – Budaörs 26-15 (11-8)
DKKA – Hódmezővásárhely 17-14 (5-6)

A csapat tagjai: Hódosi Kamilla, Reszegi Dóra, Kátai Edina, Kiss Flóra, Váradi Hanna, Sztanó Kincső, Keresztes Elizabet, Varjas Lara, Gál Borbála, Wenszky Janka, Jánosházi Mónika, Imre Viktória, Slett Enikő, Sohajda Sára. Edző: Takács Józsefné.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.