Helycserék az alsóházban

spigott - 2017. április 17. 8:00

A GBB Kft. és a Dunabiztos Micro is rangadót nyert a Zeus Osztály alsóházában, ahol az eddigi listavezető visszacsúszott a tabella második helyére.

Teljes fordulót rendeztek a közelmúltban a városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályának alsóházában, ahol kélt rangadón szurkolhattak kedvenceiknek a sportág helyi szerelmesei. A negyedik forduló első összecsapásán a sereghajtó GBB Kft., valamint a negyedik Gyalog Galopp mérte össze egymással erejét úgy, hogy mindössze kettő pont választotta el egymástól a csapatokat a bajnoki tabellán. A találkozó azonban csak az első félidőben hozott nagy csatát, s ugyan a 16. percben még Petrás Gáborék vezettek 2-1-re, a szünetig sorozatban három gólt szerzett a GBB, mely a térfélcsere után újabb öt találattal toldotta meg vezetését, s végül sima, 8-3-as győzelemmel cserélt helyet ellenfelével a táblázaton.

Erre készült a második Dunabiztos Micro is, mely a listavezető SZP-Asztalos ellen lépett pályára. A találkozó előtt három pont választotta el egymástól a feleket, vagyis egy esetleges győzelemmel komoly előnyre tehettek volna szert a "asztalosok", ám a Dunabiztos játékosai ezt máshogy gondolták, s 2-0-s első félidei vezetésük után 3-0-ra nyerték a rangadót, így pontszámban beérték sőt, jobb gólarányuknak köszönhetően meg is előzték legnagyobb riválisukat a bajnoki táblázaton.

Eredmények

Gyalog Galopp – GBB Kft. 3-8 (2-4)
Gólszerzők: Babik Máté, Petrás Gábor, illetve: Prókai István 2, Facskó József, Barócsai Bence, Szalai Norbert, Vajai Viktor.

SZP-Asztalos – Dunabiztos Micro 0-3 (0-2)
Gólszerzők: Balogh Péter 3.

Az alsóház állása: 1. Dunabiztos Micro 10 pont, 2. SZP-Asztalos 10 pont, 3. GBB Kft. 5 pont, 4. Siker Ablak 5 pont, 5.Gyalog Galopp 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.