Látogatás a címvédőnél

spigott - 2017. május 22. 12:21

A szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár ma este fél héttől a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapatára a bajnoki címvédő Rába ETO otthonában.

Nem sokat pihenhettek a Berettyóújfalu elleni 2-2-es hazai döntetlen után a Dunaferr DUE Renalpin FC csapatának tagjai, hiszen a csütörtöki összecsapást követően ma már újra pályára kell lépnie Fehér Zsolt tanítványainak. Együttesünk ellenfele ráadásul nem lesz más, mint a bajnoki címvédő, s újabb elsőségre hajtó Rába ETO gárdája lesz, vagyis finoman szólva sem vár könnyű feladat a mieinkre a remek erőkből álló házigazda ellen.

A mérkőzés ráadásul mindkélt csapat számára komoly téttel bír, hiszen míg a mieink a második hely megszerzéséért vannak hatalmas harcban, addig a győriek egy esetleges sikerrel végleg bebiztosítanák újabb bajnoki címüket, vagyis egy remélhetőleg izgalmas, magas színvonalú csatát láthatnak majd azok, akik ma este fél héttől kilátogatnak a Magvassy Sportcsarnokba.
Az összecsapás esélyesének ezzel együtt a hazai formáció számít, mely a rájátszásban lejátszott hat találkozójából ötöt nagyon simán megnyert, s mindössze egyetlen alkalommal veszített pontokat, ám azt éppen Dunaújvárosban, egy remek színvonalú, 4-4-es végeredményt hozó mérkőzésen. Tisztában van a feladat nehézségével, de nem pánikol a Dunaferr DUE Renalpin FC csapatának vezetőedzője, Fehér Zsolt sem, aki abban bízik, hogy ahogy a győriek ellen rendre, úgy ezúttal is jó napot fogna k ki játékosai.

Képek: DO-archív

- A csütörtöki döntetlent követően nincs okunk a pánikra. A csapatunk változatlanul a második helyen áll, két ponttal megelőzve a Berettyóújfalut. Hétfőn új feladat, egy kemény mérkőzés előtt állunk Győrben, de mindenkire az vár, ha odalátogat. Ellenük mindig topon vagyunk, hiszen bizonyítani akarunk. Így lesz ez most is, semmi probléma sincs ezzel.

A rovat további hírei: Sport

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.