Döntetlen az FKC ellen

2017. augusztus 12. (szombat) 13:33 - spigott

Az utolsó pillanatban értékesített hétméteressel ért el 25-25-ös döntetlent az alba Fehérvár KC elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Nem sok ideje volt a pihenésre a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának a Michalovce elleni péntek esti győzelem után, ugyanis ma délelőtt tizenegy órától már újabb meccs várt György László tanítványaira. A kőkemény heti munka zárásaként ugyanis a háromnapos székesfehérvári torna utolsó mérkőzésén, a házigazda alba Fehérvár KC ellen léptek pályára kézilabdázóink, s mint azt vezetőedzőnk a találkozó előtt elárulta, ezúttal arra volt kíváncsi, hogy elcsigázott játékosai mire lesznek képesek a nyáron jelentősen megerősödött FKC-vel szemben.

A kisebb sérüléssel bajlódó Micijevic négy gólig jutott! (Kép: DO-archív)

A megyei rangadót a mieink kezdték jobban, az első félidőben végig jobban álltak ellenfelüknél, s a szünetre már 15-11-es előnnyel vonulhattak kézilabdázóink. A térfélcserét követően gyakorlatilag sort cserélt György László, s bár fogyott az előny, egészen a véghajráig megtartotta vezetését a Kohász. A házigazdák az 56. percben kerültek először előnybe a mérkőzésen, nyerni azonban így sem tudtak, mert Kovács Anna időntúli hetesével egálra mentette együttesünk a találkozót (25-25).

György László: - Küzdelmes, kemény mérkőzést játszottunk a fehérváriakkal, próbáltunk ezúttal is gyors játékot játszani, s ebbe ugyan be-becsúsztak technikai hibák, ennek ellenére az első félidő végén mi lehettünk elégedettebbek. A térfélcsere után támadásban és védekezésben is szerkezetet váltottunk, végül mindenki pályára lépett a csapatban, s bár előnyünk elfogyott, s a végén nekünk kellett egyenlítenünk, úgy érzem, hogy megérdemelten hoztuk ikszre a találkozót. Összességében negyven percig jól játszottunk, a hajrában már nagyon kijött a fáradtság a csapaton, de az akarattal maximálisan elégedett lehetek, így kell hozzáállni egy mérkőzéshez.

Alba Fehérvár KC – DKKA 25-25 (11-15)

Gólszerzőink: Szekerczés 5, Micijevic 4, Monori 3, Grosch 3, Dombi 2, Bouti 2, Kazai 2, Takács D. 1, Szalai 1, Klujber 1, Kovács A. 1.

A rovat további hírei: Sport

Kiütéses sikerrel előzött a Kemi-Ker

Kiütéses sikerrel előzött a Kemi-Ker

2017. december 14. (csütörtök)

Egy híján húsz gólt szerezve gyűjtötte be második győzelmét a Dunaújvárosi Futsal Bajnokságban a Kemi-Ker Kft. együttese.

Hazai évzáró a Fradi ellen

Hazai évzáró a Fradi ellen

2017. december 14. (csütörtök)

A Ferencváros elleni hazai találkozóval búcsúzik a 2017-es esztendőtől ma este nyolc órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

Más súlycsoport

Más súlycsoport

2017. december 13. (szerda)

Erősen tartalékos felállásban is biztosan, 9-3-ra nyerte a Vasas elleni kupamérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Rendhagyó évzárót tartott a Dunaferr SE!

Rendhagyó évzárót tartott a Dunaferr SE!

2017. december 13. (szerda)

Rendkívül sikeres esztendőt zárt a Dunaferr SE mind az öt szakosztálya, melyek az éves visszatekintő és az egyéni jutalmak átvétele után jó hangulatú játékokkal zárták le a 2017-es évet.

Szép siker a rangadón

Szép siker a rangadón

2017. december 13. (szerda)

A négy gólig jutó Garda Krisztina vezérletével aratott 12-11-es győzelmet a Ferencváros elleni fővárosi találkozón a DUE-Maarsk-Graphics női vízilabda csapata.

Tét nélkül a kupában

Tét nélkül a kupában

2017. december 13. (szerda)

A Vasas elleni hazai találkozóval zárja a Magyar Kupa küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Évzáró a Fradi ellen

Évzáró a Fradi ellen

2017. december 13. (szerda)

Az idei év utolsó bajnoki mérkőzését az egyre jobban játszó Ferencváros ellen játssza a A DUE-Maarks Graphics női vízilabda csapata.