Hibátlan juniorok

2017. szeptember 26. (kedd) 8:01 - doszerk

A megyei rivális elleni szoros győzelemmel őrizte meg hibátlan mérlegét a Gorillaz Juniors amerikai focicsapata az U19-es bajnokság küzdelmeiben.

A Győrben aratott 21-6-os sikert követően a megyei rivális Fehérvár Enthroners ellen folytatta az U19-es bajnokság küzdelmeit a Gorillaz Juniors amerikai focicsapata. A vidámparki műfüves pályán lejátszott meccs azonban nem kezdődött jól a mieink számára, ugyanis az első TD-t a vendégek szerezték, ám az első percek elfogódottsága után magukra találtak a Gorillák fiataljai, s a félidő már ők vonulhattak 7-6-os vezetéssel a pihenőre.

Kép: gorillaz.hu

A harmadik negyedben aztán beindult a pontgyártás, főleg a házigazdák oldalán, ugyanis Lukács Dániel három touchdown passzt is kiosztott egymás után. A szekszárdiak tehetsége előbb Király Hunort, majd a remek napot kifogó újvárosit, Farkas Mátét találta meg kétszer is pontokat érő átadásaival, s mivel Bakos is kíméletlenül értékesítette az extrákat, így az utolsó játékrészt már 28-14-es előnyből várhatták fiataljaink. A záró etap viszont a székesfehérváriaknak sikerült jobban, két TD-t is szereztek ebben a felvonásban, de hiába próbálkoztak rendre kétpontos extrákkal, ezeket kivédekezték a Gorillák, akik végül 28-26-os sikerrel tartották meg hibátlan mérlegüket, s várhatják bizakodva a bajnok Budapest Wolves elleni fővárosi összecsapást.

A rovat további hírei: Sport

Vereség és búcsú a kupától

Vereség és búcsú a kupától

2018. január 20. (szombat)

Fájdalmas 31-28 vereséget szenvedett Békéscsabán a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese a Magyar Kupa negyedik fordulójában. Együttesünk az első félidő után még vezetett, ám a fordulás után nagyon gyengén játszott, így a hazaiak megérdemelten jutottak tovább a sorozat következő körébe.

Munkában az utánpótlás

Munkában az utánpótlás

2018. január 20. (szombat)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia hat korosztályos együttese is hazai pályán méreti meg magát a Téli Kupa küzdelmeiben.

Vereség az első csoportmeccsen

Vereség az első csoportmeccsen

2018. január 19. (péntek)

Az emberelőnyös lehetőségeit jobban kihasználó Sabadell 13-8-ra nyerte az Euroliga első csoportmérkőzését DUE-Maarks Graphics női vízilabdázói ellen.

Megkezdődött a Carissa Kupa

Megkezdődött a Carissa Kupa

2018. január 19. (péntek)

A sport és a jótékonyság jegyében rendezik meg mától egészen vasárnapig a XVI. Carissa Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmeit, melynek zárónapja rengeteg élményt ígér a sportág szerelmeseinek.

Megtört egy rossz sorozat

Megtört egy rossz sorozat

2018. január 19. (péntek)

Megszerezte első pontjait a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság hatodik fordulójában az eddig még nyeretlen Papa SE együttese is.

Kupafeladatok előtt a Kohász

Kupafeladatok előtt a Kohász

2018. január 19. (péntek)

Nehéz, de nem megoldhatatlan feladat vár női kézilabdázóinkra szombaton délután öt órától a Békéscsaba elleni Magyar Kupa összecsapáson.

Címet védene a futsal válogatott

Címet védene a futsal válogatott

2018. január 18. (csütörtök)

Idén Magyarország, azon belül Debrecen lesz a házigazdája a visegrádi négyek futsaltornájnak, számolt be a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja.