Továbbra is hibátlanul

spigott - 2017. szeptember 28. 18:22

A Dunaújváros PASE U17-es csapata tízgólos győzelemmel tartotta meg hibátlan mérlegét a korosztályos bajnokság újabb fordulójában.

A Dunaújváros PASE U17-es és U19-es labdarúgó csapata is a Holler UNFC ellen folytatta a harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat Csoportjának küzdelmeit a közelmúltban. A DPASE fiataljai esélyesként várták mindkét találkozójukat, melyek előtt nem lehetett más a céljuk, mint az újabb sikerek megszerzése, s szerencsére ezeket könnyedén be is gyűjtötték Lőrincz Emil tanítványai.
Az U17-esek az első félidő végén már 3-0-ra vezettek vendégeik ellen, de a folytatásban nyitották ki igazán a gólzsák száját, s további nyolc találatot jegyezve arattak tízgólos, 11-1-es sikert, így három forduló után egyedül ők hibátlanok a mezőnyben, s bár vetélytársaik eggyel több meccset játszottak, így is a negyedik helyről várják a bajnoki folytatást.

Kép: DO-archív

Az U19-es gárda szintén hazai környezetben lépett pályára a dunaföldváriak ellen, s bár hamar vezetést szereztek, vetélytársuk az első fél óra végén kiegyenlített. A szünetre azonban már így is 3-1-es előnnyel vonulhattak a mieink, akik a három találatig jutó Molnár Dániel vezérletével arattak 5-2-es győzelmet, s az U17-esekhez hasonlóan a negyedik helyen állnak a mezőnyben.

Eredmények, gólszerzők

U17
DPASE – Holler UNFC 11-1
(3-0)
Gólszerzőink: Hompót 4, Kovács B. 3, Al-Sheraji 2, Palotai 1, Farkas 1.

U19
DPASE – Holler UNFC 5-2
(3-1)
Gólszerzőink: Molnár D 3, Nagy L. 1, Tapiska 1.

A rovat további hírei: Sport

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.