Vereség hazai pályán

2017. szeptember 18. (hétfő) 20:22 - spigott

Sok helyzetet kihagyott, így 2-1-es vereséget szenvedett a Debrecen elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

A nyári-őszi felkészülés egyhangúságát is megszakítva játszott ma este edzőmérkőzést hazai környezetben a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely az NB I-ben újonc Debreceni egyetem együttesét látta vendégül fél héttől a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Schrancz Balázs vezetőedző ezúttal sem számíthatott válogatott játékosaira, ám ezzel együtt is hasznos felkészülési találkozóra számított a várhatóan lelkes vendégek ellen. Lelkesedésben persze a mieink oldalán sem volt hiány, s bár az első nyolc-tízpercben több helyzetet is kialakítottak futsalosaink, ezekkel nem tudtak élni sőt, a debreceniek két próbálkozásánál Revelandnak is bizonyítania kellett felkészültségét. A szokás szerint futóórával mért negyven perces első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon több helyzetet is kialakítottak a csapatok, de csak a dunaújvárosi Pál Patrik tudott betalálni tízméteresből, így a szünetre 1-0-s hazai előnnyel vonultak a csapatok.

Képek: DO-archív

A térfélcsere után mindenkinek játéklehetőséget adott Schrancz Balázs, akinek volt oka a bosszankodásra is, mert a második felvonást a debreceniek kezdték jobban, s szünet előtt is többször veszélyes Varga révén ki is egyenlítettek (1-1). A folytatásban előbb a debreceniek veszélyeztették többször Rigó kapuját, majd a túloldalon Velez, Csányi, Varga és Németh hagyott ki több ziccert, s erre rá is fáztak a mieink, mert a 61. percben Buka Bence már a vendégeket juttatta vezetéshez (1-2). Bár a Dunaferr nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, a legnagyobb lehetőség így is a látogatók előtt adódott, ám Rigó egy tízméteres védésével tartotta meg az esélyt az egalizálásra. Ez azonban meg is maradt esélynek, mert az utolsó percekben már nem tudott betalálni ellenfele kapujába a Dunaferr, így némi meglepetésre a jól dolgozó Debrecen győzelmével ért véget a találkozó, míg a mieink elsősorban kihagyott ziccereik miatt szomorkodhattak a lefújás után.

A rovat további hírei: Sport

Harmadik helyek az utánpótlásban

Harmadik helyek az utánpótlásban

2018. április 26. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő csapata simán nyert, az ifik viszont döntetlent játszottak a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

Kovács Anna távozott a Kohásztól!

Kovács Anna távozott a Kohásztól!

2018. április 26. (csütörtök)

Felbontotta Kovács Anna szerződését a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, így a válogatott átlövő idő előtt távozik a bajnoki tabella negyedik helyén álló együttestől.

Újra nyertek az akadémisták

Újra nyertek az akadémisták

2018. április 26. (csütörtök)

A Dunaújvárosban megrendezett Országos Gyermek Bajnokság második körében mindkét mérkőzését megnyerte a DSE Röplabda Akadémia csapata.

Kikapott a szlovénoktól a magyar válogatott

Kikapott a szlovénoktól a magyar válogatott

2018. április 25. (szerda)

A házigazda magyar válogatott 4-1-re kikapott a szlovén együttest a divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság harmadik fordulójában, szerdán a Papp László Budapest Sportarénában, így távol került a feljutástól.

Előnyben az UVSE

Előnyben az UVSE

2018. április 25. (szerda)

Kihasználta a hazai pálya előnyét a női vízilabda bajnoki döntő első felvonásán a címvédő UVSE, mely 7-5-re nyert az emberelőnyeivel rosszul gazdálkodó DUE-Maarsk Graphics csapata ellen.

Átrobogott a Kohászon a Fradi

Átrobogott a Kohászon a Fradi

2018. április 25. (szerda)

Támadásban és védekezésben is gyengén teljesített, így nagyon sima vereséget szenvedett a Ferencváros elleni mérkőzésen a DKKA női kézilabda csapata. A fővárosiak már a 7. percben hat góllal vezettek, végig irányították a játékot, s végül 35-25-re győzték le kézilabdázóinkat a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Továbbra is a negyedik helyen

Továbbra is a negyedik helyen

2018. április 25. (szerda)

A Dunaújváros PASE U14-es labdarúgó csapata nyerni tudott, az U15-ösök viszont csak döntetlent játszottak legutóbbi bajnoki mérkőzésükön.