Vereség hazai pályán

2017. szeptember 18. (hétfő) 20:22 - spigott

Sok helyzetet kihagyott, így 2-1-es vereséget szenvedett a Debrecen elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

A nyári-őszi felkészülés egyhangúságát is megszakítva játszott ma este edzőmérkőzést hazai környezetben a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely az NB I-ben újonc Debreceni egyetem együttesét látta vendégül fél héttől a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Schrancz Balázs vezetőedző ezúttal sem számíthatott válogatott játékosaira, ám ezzel együtt is hasznos felkészülési találkozóra számított a várhatóan lelkes vendégek ellen. Lelkesedésben persze a mieink oldalán sem volt hiány, s bár az első nyolc-tízpercben több helyzetet is kialakítottak futsalosaink, ezekkel nem tudtak élni sőt, a debreceniek két próbálkozásánál Revelandnak is bizonyítania kellett felkészültségét. A szokás szerint futóórával mért negyven perces első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon több helyzetet is kialakítottak a csapatok, de csak a dunaújvárosi Pál Patrik tudott betalálni tízméteresből, így a szünetre 1-0-s hazai előnnyel vonultak a csapatok.

Képek: DO-archív

A térfélcsere után mindenkinek játéklehetőséget adott Schrancz Balázs, akinek volt oka a bosszankodásra is, mert a második felvonást a debreceniek kezdték jobban, s szünet előtt is többször veszélyes Varga révén ki is egyenlítettek (1-1). A folytatásban előbb a debreceniek veszélyeztették többször Rigó kapuját, majd a túloldalon Velez, Csányi, Varga és Németh hagyott ki több ziccert, s erre rá is fáztak a mieink, mert a 61. percben Buka Bence már a vendégeket juttatta vezetéshez (1-2). Bár a Dunaferr nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, a legnagyobb lehetőség így is a látogatók előtt adódott, ám Rigó egy tízméteres védésével tartotta meg az esélyt az egalizálásra. Ez azonban meg is maradt esélynek, mert az utolsó percekben már nem tudott betalálni ellenfele kapujába a Dunaferr, így némi meglepetésre a jól dolgozó Debrecen győzelmével ért véget a találkozó, míg a mieink elsősorban kihagyott ziccereik miatt szomorkodhattak a lefújás után.

A rovat további hírei: Sport

Vereség és búcsú a kupától

Vereség és búcsú a kupától

2018. január 20. (szombat)

Fájdalmas 31-28 vereséget szenvedett Békéscsabán a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese a Magyar Kupa negyedik fordulójában. Együttesünk az első félidő után még vezetett, ám a fordulás után nagyon gyengén játszott, így a hazaiak megérdemelten jutottak tovább a sorozat következő körébe.

Munkában az utánpótlás

Munkában az utánpótlás

2018. január 20. (szombat)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia hat korosztályos együttese is hazai pályán méreti meg magát a Téli Kupa küzdelmeiben.

Vereség az első csoportmeccsen

Vereség az első csoportmeccsen

2018. január 19. (péntek)

Az emberelőnyös lehetőségeit jobban kihasználó Sabadell 13-8-ra nyerte az Euroliga első csoportmérkőzését DUE-Maarks Graphics női vízilabdázói ellen.

Megkezdődött a Carissa Kupa

Megkezdődött a Carissa Kupa

2018. január 19. (péntek)

A sport és a jótékonyság jegyében rendezik meg mától egészen vasárnapig a XVI. Carissa Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmeit, melynek zárónapja rengeteg élményt ígér a sportág szerelmeseinek.

Megtört egy rossz sorozat

Megtört egy rossz sorozat

2018. január 19. (péntek)

Megszerezte első pontjait a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság hatodik fordulójában az eddig még nyeretlen Papa SE együttese is.

Kupafeladatok előtt a Kohász

Kupafeladatok előtt a Kohász

2018. január 19. (péntek)

Nehéz, de nem megoldhatatlan feladat vár női kézilabdázóinkra szombaton délután öt órától a Békéscsaba elleni Magyar Kupa összecsapáson.

Címet védene a futsal válogatott

Címet védene a futsal válogatott

2018. január 18. (csütörtök)

Idén Magyarország, azon belül Debrecen lesz a házigazdája a visegrádi négyek futsaltornájnak, számolt be a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja.