Vereség hazai pályán

2017. szeptember 18. (hétfő) 20:22 - spigott

Sok helyzetet kihagyott, így 2-1-es vereséget szenvedett a Debrecen elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

A nyári-őszi felkészülés egyhangúságát is megszakítva játszott ma este edzőmérkőzést hazai környezetben a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely az NB I-ben újonc Debreceni egyetem együttesét látta vendégül fél héttől a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Schrancz Balázs vezetőedző ezúttal sem számíthatott válogatott játékosaira, ám ezzel együtt is hasznos felkészülési találkozóra számított a várhatóan lelkes vendégek ellen. Lelkesedésben persze a mieink oldalán sem volt hiány, s bár az első nyolc-tízpercben több helyzetet is kialakítottak futsalosaink, ezekkel nem tudtak élni sőt, a debreceniek két próbálkozásánál Revelandnak is bizonyítania kellett felkészültségét. A szokás szerint futóórával mért negyven perces első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon több helyzetet is kialakítottak a csapatok, de csak a dunaújvárosi Pál Patrik tudott betalálni tízméteresből, így a szünetre 1-0-s hazai előnnyel vonultak a csapatok.

Képek: DO-archív

A térfélcsere után mindenkinek játéklehetőséget adott Schrancz Balázs, akinek volt oka a bosszankodásra is, mert a második felvonást a debreceniek kezdték jobban, s szünet előtt is többször veszélyes Varga révén ki is egyenlítettek (1-1). A folytatásban előbb a debreceniek veszélyeztették többször Rigó kapuját, majd a túloldalon Velez, Csányi, Varga és Németh hagyott ki több ziccert, s erre rá is fáztak a mieink, mert a 61. percben Buka Bence már a vendégeket juttatta vezetéshez (1-2). Bár a Dunaferr nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, a legnagyobb lehetőség így is a látogatók előtt adódott, ám Rigó egy tízméteres védésével tartotta meg az esélyt az egalizálásra. Ez azonban meg is maradt esélynek, mert az utolsó percekben már nem tudott betalálni ellenfele kapujába a Dunaferr, így némi meglepetésre a jól dolgozó Debrecen győzelmével ért véget a találkozó, míg a mieink elsősorban kihagyott ziccereik miatt szomorkodhattak a lefújás után.

A rovat további hírei: Sport

Két dunaújvárosi a válogatottban

Két dunaújvárosi a válogatottban

2017. október 23. (hétfő)

A Danubius KSE tollaslabdázóinak két fiatal tehetsége, Csomor-Németh Lili és Vagyóczki Dávid is meghívót kapott az U15-ös válogatott közös edzőtáborába.

Könnyed DKKA-sikerek Érden

Könnyed DKKA-sikerek Érden

2017. október 23. (hétfő)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági csapata is simán nyerte első osztályú bajnoki mérkőzését az érdiek otthonában.

Végre győzelem

Végre győzelem

2017. október 22. (vasárnap)

Három gólt lőtt, s mivel egyet sem kapott, így sima győzelmet aratott a Vienna Capitals második számú együttesének otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Vereség, de továbbjutás

Vereség, de továbbjutás

2017. október 22. (vasárnap)

Kétgólos, 27-25-ös vereséget szenvedett a CSM Roman vendégeként, de összességében magabiztosan jutott tovább az EHF Kupa harmadik fordulójába a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Trapattoni lesz a magyar válogatott kapitánya?

Trapattoni lesz a magyar válogatott kapitánya?

2017. október 22. (vasárnap)

A korábban hétszeres olasz bajnok, Giovanni Trapattoni is bejelentkezett a magyar válogatott kispadjára, mondta Bánki Erik, a szövetség elnökségi tagja a szegedma.hu-nak.

Idegenben is a győzelemre tör a Kohász

Idegenben is a győzelemre tör a Kohász

2017. október 22. (vasárnap)

Hétgólos előnyből várja az EHF Kupa második fordulójának romániai visszavágóját a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata. A ma délelőtt tíz órakor kezdődő összecsapást a remények szerint élő videóközvetítés segítségével követhetjük figyelemmel. Részletek a tovább után.

Sima győzelem a Pénzügyőr ellen

Sima győzelem a Pénzügyőr ellen

2017. október 22. (vasárnap)

Remek játékkal aratott 35-25-ös sikert a Pénzügyőr elleni hazai bajnoki mérkőzésen a DAC NB II-es férfi kézilabda csapata.