Vereség hazai pályán

2017. szeptember 18. (hétfő) 20:22 - spigott

Sok helyzetet kihagyott, így 2-1-es vereséget szenvedett a Debrecen elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

A nyári-őszi felkészülés egyhangúságát is megszakítva játszott ma este edzőmérkőzést hazai környezetben a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata, mely az NB I-ben újonc Debreceni egyetem együttesét látta vendégül fél héttől a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Schrancz Balázs vezetőedző ezúttal sem számíthatott válogatott játékosaira, ám ezzel együtt is hasznos felkészülési találkozóra számított a várhatóan lelkes vendégek ellen. Lelkesedésben persze a mieink oldalán sem volt hiány, s bár az első nyolc-tízpercben több helyzetet is kialakítottak futsalosaink, ezekkel nem tudtak élni sőt, a debreceniek két próbálkozásánál Revelandnak is bizonyítania kellett felkészültségét. A szokás szerint futóórával mért negyven perces első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon több helyzetet is kialakítottak a csapatok, de csak a dunaújvárosi Pál Patrik tudott betalálni tízméteresből, így a szünetre 1-0-s hazai előnnyel vonultak a csapatok.

Képek: DO-archív

A térfélcsere után mindenkinek játéklehetőséget adott Schrancz Balázs, akinek volt oka a bosszankodásra is, mert a második felvonást a debreceniek kezdték jobban, s szünet előtt is többször veszélyes Varga révén ki is egyenlítettek (1-1). A folytatásban előbb a debreceniek veszélyeztették többször Rigó kapuját, majd a túloldalon Velez, Csányi, Varga és Németh hagyott ki több ziccert, s erre rá is fáztak a mieink, mert a 61. percben Buka Bence már a vendégeket juttatta vezetéshez (1-2). Bár a Dunaferr nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, a legnagyobb lehetőség így is a látogatók előtt adódott, ám Rigó egy tízméteres védésével tartotta meg az esélyt az egalizálásra. Ez azonban meg is maradt esélynek, mert az utolsó percekben már nem tudott betalálni ellenfele kapujába a Dunaferr, így némi meglepetésre a jól dolgozó Debrecen győzelmével ért véget a találkozó, míg a mieink elsősorban kihagyott ziccereik miatt szomorkodhattak a lefújás után.

A rovat további hírei: Sport

Viborgi győzelem a Kohász Kupán

Viborgi győzelem a Kohász Kupán

2018. augusztus 17. (péntek)

Támadásban sokat hibázva ért el 26-26-os döntetlent a Budaörs elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Ezer pedagógus röplabdás képzésére készülnek

Ezer pedagógus röplabdás képzésére készülnek

2018. augusztus 17. (péntek)

Megkezdték annak a tizenkét szakembernek képzését, akik akkreditált pedagógus továbbképzést fognak tartani országszerte röplabdából.

"Visszavágó" a Kecskemét ellen

"Visszavágó" a Kecskemét ellen

2018. augusztus 17. (péntek)

A Kecskemét elleni hazai fellépéssel folytatja felkészülési mérkőzéseinek sorozatát ma este hét órától a Dunaferr DUE Dutrade FC csapata.

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

Franciaország az élen, Magyarország az 51.

2018. augusztus 16. (csütörtök)

A világbajnok Franciaország vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss világranglistáját, melyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra.

A Rákosmente következik

A Rákosmente következik

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Sorozatban harmadik győzelmére készül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának hétvégi fordulójában.

Kovács Zsófia ismét munkába állt

Kovács Zsófia ismét munkába állt

2018. augusztus 16. (csütörtök)

Műtétje, s egy hosszabb kihagyás után áll ismét a szerekhez Kovács Zsófia, a Dunaferr SE Európa-bajnoki ezüstérmes tornásza.

Viborgi siker a nyitómeccsen

Viborgi siker a nyitómeccsen

2018. augusztus 15. (szerda)

Támadásban rengeteg hibát vétett, így kétgólos, 22-20-as vereséget szenvedett a dán Viborgtól a DKKA női kézilabda csapata a Kohász Kupa első napján.